Rörlighet
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2022-08-01
Upplaga
1
Förlag
SOMA MOVE AB
ISBN
9789152711873
Rörlighet

Rörlighet

Spiral Svenska, 2022-08-01
467
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Rörlighet är grunden till all rörelse. Det är även förutsättningen för en god, vardaglig funktion och för att kunna prestera inom träning och idrott. God rörlighet har också en stor inverkan på upplevd livskvalitet och är ofta del i att minska olika typer av smärtproblematik.

I sin sjätte bok, Rörlighet, delar fysioteraputen och rörelseutvecklaren Linus Johansson med sig av sin kunskap och erfarenhet i ämnet. Linus tar dig på en kunskapsresa hela vägen från muskelcellen till de holistiska perspektiv som förklarar kroppens konstitution.

Boken ger dig som läsare många nya infallsvinklar gällande rörlighet och presenterar förklaringsmodeller som kan leda till rörlighetsträning med bättre resultat.

Boken redogör teoretiska modeller för hur du tränar rörlighet samt tydliga beskrivningar av 88 stycken rörlighetsövningar samt 18 färdiga program.

I boken presenteras också det kompletta systemet för hur du bygger egna specifika rörlighetsprogram.

Boken riktar sig till dig som är intresserad av kroppen och vill arbeta med din rörlighet, men även till dig som är tränare eller terapeut och vill hjälpa andra att bli rörligare.

Boken utgår från ett vetenskapligt perspektiv med över 80 referenser till erkänd forskning och litteratur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rörlighet
  2. +
  3. Bindväv - Vad bindväv är och mina principer för hur man tränar och behandlar den

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bindväv - Vad bindväv är och mina principer för... av Linus Johansson (pocket).

Köp båda 2 för 750 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Linus Johansson