Dödligt dubbelspel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tom Swedman (del 1)
Utgivningsdatum
2022-01-12
Förlag
ISE Publishing
Illustratör/Fotograf
Emma Graves
ISBN
9789152722459

Dödligt dubbelspel E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Landets farligaste fånge fritas, ett våldsamt rån inträffar och en polis mördas. Händelserna verkar hänga ihop men trots stora polisresurser kommer man inte framåt i utredningarna. Tom Swedman är ordningspolis på Hisingen i Göteborg och dras helt oväntat in i det hela, flyttas till spaningssektionen och får lära sig ett helt annat polisarbete. Samtidigt som den nya tjänsten kittlar och känns mer spännande än tillvaron i radiobilen ställs Tom inför ett stort dilemma där hans privata relationer sätts på prov. Det knakar i samborelationen och det blir inte bättre av att hans gamla ungdomskärlek plötsligt blir en nyckelperson i utredningen.

Dödligt Dubbelspel är Niclas Franklins debutroman och den första i en serie om polisen Tom Swedman. Niclas har precis som huvudkaraktären arbetat som utredare och spanare inom polisen i Göteborg. Sedan sexton år tillbaka driver Niclas ett säkerhetsföretag som utför interna brottsutredningar, hotbilds-bedömningar och utbildning kring säkerhet och trygghet.
Genom sina egna erfarenheter är Niclas ambition att ge läsaren en realistisk inblick i hur polisen bedriver spaningsarbete i en allt tuffare miljö med tungt beväpnade förortsgäng, internationella syndikat och andra yrkeskriminella.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödligt dubbelspel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 12 juli 2022

    Av en händelse så råkade jag snubbla över boken. Hade aldrig hört talas om författaren. Jag blev dessvärre inte besviken. Detta är en riktig bladvändare och spänningen var på topp genom hela boken. Ett plus i kanten är att händelsen utspelade sig i Göteborg och att det inte var så mycket polis tugg som det är i vissa böcker. Jag ska precis börja på bok nr två nu (Importören).

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niclas Franklin