Milisen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tom Swedman (del 3)
Utgivningsdatum
2022-05-05
Förlag
ISE Publishing
ISBN
9789152722473

Milisen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-05-05
59
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung man genomför en dödlig skolattack och hans vapen visar sig tillhöra Försvarsmakten. Tom Swedman och hans kollegor på Särskilda spaningsenheten upptäcker snart att det finns en koppling till en högerextrem gruppering. "Milisen" som de kallar sig utgör ett allvarligt hot mot rikets säkerhet och när polisen beslutar sig för att infiltrera nätverket får Tom spela en avgörande roll. Samtidigt känner sig Tom tvingad att spåra den förrymde mördaren Sasa. Han måste gripas för att Tom och Andrea ska kunna få ett liv tillsammans.

Författaren Niclas Franklin har precis som huvudkaraktären arbetat som spanare och utredare inom Göteborgspolisen. Med sina böcker vill han ge en realistisk inblick i polisens spaningsarbete.

"Den har allt som man förväntar sig av en riktigt bra kriminalroman, den är spännande från första till sista sidan... Boken känns trovärdig, har ett bra språk och ett bra tempo rakt igenom."

sofias_books
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Milisen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4+
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 17 juli 2022

    Det är med stor sorg som jag lämnar Tom Swedman. Efter att ha läst alla tre böckerna som jag tyckte mycket om. Jag hoppas på fler böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niclas Franklin