Att skriva med hjälp av AI Erfarenheter och tips (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-02-27
Förlag
Tipsförlaget
ISBN
9789152743041
Att skriva med hjälp av AI Erfarenheter och tips (e-bok)

Att skriva med hjälp av AI Erfarenheter och tips E-bok

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-02-27

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Skrivarrevolutionen

Den 30 november 2022 revolutionerades världen för alla oss som ägnar oss åt skrivande i en eller annan form. Det var då ChatGPT släpptes, gratis för alla. ChatGPT är ett AI-baserat skrivprogram som kan hjälpa författare, bloggare, journalister och andra skribenter att på ett effektivt sätt skapa övertygande och korrekt innehåll av tillräckligt hög kvalitet för att det ska vara intressant.

Microsofts AI-chefsingenjör Shital Shah kommenterade saken på Twitter så här: "Det är som att vakna upp och få nyheten om en stor kärnvapenexplosion och inte veta vad man ska tycka om det, men veta att världen aldrig kommer att bli sig lik igen."

Ett axplock ur innehållet i denna bok:

Så kan du använda dig av AI i ditt skrivandeKan man skriva en hel bok med hjälp av AI?Så väljer du det bästa programmetHur du kommer i gång på enklaste sättSå får du ut det mesta ur ett AI-skrivprogramKombinera AI-skriven text med text du skriver självFramtiden för AI-skrivprogramMina egna slutsatser, erfarenheter och tips
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Att skriva med hjälp av AI Erfarenheter och tips. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok
  Anders Carlander, 6 april 2023

  Detta är en mycket bra bok, man kan använda den som lärobok och uppslagsbok för att påminna sig om vad man har gått igenom om man glömt det. Jag är mycket nöjd att jag köpte denna boken.

 2. En lättläst bok om en viktig ny företeelse
  Pian, 5 mars 2023

  Möjligheter och risker med Artificiell Intelligens, AI, har diskuterats livligt i sociala media sedan de första skrivprogrammen baserade på AI kom. När gratisprogrammet ChatGPT släpptes i slutet av 2022 var författaren Holger Wästlund en av de första att testa och i slutet av februari i år kom hans bok Att skriva med hjälp av AI, erfarenheter och tips. Boken behandlar inte bara sakfrågan utan är dessutom skriven med hjälp av AI och kan på så sätt rent av illustrera resultatet av skrivande med... Läs hela recensionen

 3. Intressant, spännande och lättläst bok!
  Jane K Anton, 3 mars 2023

  Rekommenderar alla som vill följa utvecklingen inom artificiell intelligens (AI) att läsa den. Pedagogisk och med handfasta tips på hur och vad man kan använda AI till skrivandet av: fackböcker, artiklar, inlägg och skönlitteratur m.m. Man får tips på marknadsföring. Holger Wästlund skriver personligt och tar upp för -och nackdelar och hur man kan arbeta med dem. Det har hjälpt mig att komma igång och jag har fått en större förståelse om hur jag kan använda det i mitt författande.

Visa alla 3 recensioner