Ur skogens djup (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Västervikserien (del 2)
Utgivningsdatum
2022-11-07
Upplaga
1
Förlag
Sandebo Consulting AB
SAB
Hc
ISBN
9789152744437
Ur skogens djup (inbunden)

Ur skogens djup

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-07
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ur skogens djup Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
BAKSIDESTEXT:

"... som försvaret visat vid åtskilliga tillfällen under rättegången så var det inte självförsvar från Anna Svanströms sida, utan hon faktiskt mer eller mindre bjöd in till tillfället i december då mötet med Conny Strålqvist råkade urarta."

I Eksjö tingsrätt står Anna återigen öga mot öga med sin förövare Conny. Förhandlingarna drar ut på tiden och Stockholmadvokaten Philip Cronstedt gör allt för att så tvivel om Annas roll i den traumatiska händelsen för knappt två månader sedan. Annas oro och ångest stiger, de måtte väl inte tro på honom?

Den lilla stugan hon hyrt i utkanten av den småländska skogen för att slippa resorna från Västervik verkar heller inte vara så trygg som hyresvärden påstått. Som tur är får Anna ett nytt redovisningsuppdrag att landa in i, något som tar fokus när allt annat är så oroligt. Även om hon förstås tycker att vissa underlag verkar vara lite underliga ...

Ur skogens djup är uppföljaren till I vikens mörker och den andra delen i Västervikserien.

OM FÖRFATTAREN:

Kärleken till det skrivna ordet har alltid varit en stor del av Cecilia Anderssons liv även om intresset och talangen för siffror och logiska sammanhang har varit hennes yrkeskarriär som redovisningskonsult.

För några år sedan valde hon att satsa helhjärtat på sin passion och startade konsultbyrån Sandebo med fokus på det skrivna ordet. Genom arbetet som story- teller och copywriter på Sandebo har hon arbetat med att hjälpa företag att skriva sin historia och utveckla den varumärkesbyggande kommunikation.

Cecilia är en 49-årig "passionär" med många intressen - bland annat ord, utmaningar och gamla racingbilar. Intresset för motorsport delar hon med familjen som tävlar med den snart 60-åriga, brittiska Austin Healey- bilen samt 70-talets gula Oplar. Hennes passion för utmaningar har lett henne framåt i både skid- och löpspåret och slutligen även som författare.

Uppvuxen i Lönneberga delar hon numera sin tid mellan Eksjö och Västervik. Och det är i hennes kära Smålands djupa skogar och karga kust hon hämtar sin inspiration.

SAGT OM DEBUTROMAENEN - I VIKENS MÖRKER:

"Det kunde ha varit jag" är väl den läskigaste tanken som finns? Den tanken lyckas Cecilia Andersson väcka hos läsaren, varmt paketerad i feelgood-omslag"

Cecilia Berglund barklem, översättare "där kräftorna sjunger", årets bok, 2020

"Skärgårdsspänning du inte får missa!"

Malin Wall, bokhandlare, Erik Hultgrens Bokhandel i Västervik

"Stämningen stegras sakta men säkert och man måste bara läsa för att få reda på hur det ska gå. Jag rekommenderar verkligen denna bok."

Malin Thunberg Schunke, årets deckardebut 2019 och författare till bla Blind vrede.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ur skogens djup
 2. +
 3. Nattens öga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattens öga av Cilla Börjlind, Rolf Börjlind (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ur skogens djup. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bladvändare
  Marias bokhylla, 6 april 2023

  Medan Anna väntar på att rättegångsförhandlingarna mot Conny ska vara över, behöver hon befinna sig på plats i Eksjö för att slippa pendla hela tiden från Västervik. Hennes advokat berättar att hans föräldrar har en stuga på sina ägor och att hon gärna får hyra den så länge. Anna tar tacksamt emot erbjudandet, för nu när Conny inte kan nå henne måste det ju ändå vara lugnt. Eller hur? För att ha något att göra tar hon på sig ett nytt revisoruppdrag, men även den här gången finns det saker som... Läs hela recensionen

 2. En smått obehaglig bladvändare!

  Deckare med en psykologisk underton där man får en smått obehaglig känsla och nästan tittar sig över axeln medan man läser har blivit lite av en favorit hos mig. Känslan av att inte veta vad som är sant och vad man inbillar sig gör boken extra spännande.

  Lite så är det i "Ur skogens djup", som är den andra delen i Västervikserien. Intrigen kopplar sitt grepp om mig redan i första kapitlet och sen släpper den inte riktigt taget förrän boken är utläst. Boken är kategoriserad som deckar... Läs hela recensionen

 3. En spännande bladvändare!
  Kaffeläsaren, 27 november 2022

  Ur skogens djup är den andra delen i Västerviksserien som handlar om ekonomen Anna. Boken tar vid där den första delen slutade och nu är det en rättegång vid Eksjö tingsrätt som tar upp Annas tid och energi. Ska Annas förövare få sitt straff eller kommer han att gå fri?
  Ur skogens djup är en spänningsroman som fångar läsaren i sitt grepp redan från första sidan och sen håller en fast tills boken är slut. Det kan vara svårt med rättegångar i böcker, ofta tenderar det till att bli utdraget... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Cecilia Andersson