Fridtid : 365 tankar för sinnesro (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Kontempel förlag
Dimensioner
165 x 125 x 27 mm
Vikt
440 g
SAB
Cia
ISBN
9789152752418
Fridtid : 365 tankar för sinnesro (kartonnage)

Fridtid : 365 tankar för sinnesro

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2022-12-01
289
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vi talar ofta om vårt uppenbara och självklara behov av fritid men faktum är att vi har ett lika viktigt och stort behov av FRIDTID, tid för stillhet, kon templation och eftertanke. FRIDTID 365 tankar för sinnesro innehåller en tanke för varje dag under året. En text att reflektera över, inspireras av och samtala kring. Gärna tillsammans med någon. Börja eller avsluta dagen med en stunds FRIDTID och skapa dig en nödvändig andningspaus i den brusande tillvaron.

Olle Carlsson är präst, Fotiní Carlsson journalist och tillsammans har paret skrivit flera uppskattade böcker såsom Just idag 365 tankar för sinnesro, Om tröst, hopp och livsmod samt Livsstegen 12 steg till inre hälsa och även utvecklat rikstäckande självhjälpsprogrammet Livsstegen.

Tillsammans driver de existentiella mötesplatsen Kontempel där FRIDTID praktiseras regelbundet.

Författarna samlar också ofta sin stora stjärnfamilj till en stunds FRIDTID. Det kan vara vid frukostbordet, tv-soffan, bilen eller på kvällen hemma vid middagsbordet: I vår tid med alla mobiler, datorer och spel då det alltid händer något och vi så ofta sitter framför våra olika skärmar är det alltför sällan som vi slår oss ner tillsammans för att berätta för varandra hur vi egentligen har det. Barn och vuxna på samma nivå. Det går nästan inte att beskriva hur meningsfullt det har känts för oss och vi hoppas att du också ska tycka om det.

FRIDTID 365 tankar för sinnesro är en fördjupad och omarbetad nyutgåva av Stilla stund med barnen 365 tankar för stora och små. Boken vänder sig till såväl unga som äldre och är en unik gåva till oss själva och de vi bryr oss om. En klok bok som håller för hela livet och alltid påminner oss om att vi är älskade och välkomna precis som vi är.

Olle Carlsson är prästen som gjorde sig känd som publikdragare i Svenska kyrkan. Under många år ledde han arbetet som präst och kyrkoherde i landets mest välbesökta församling på Södermalm i Stockholm med överfulla gudstjänster och banbrytande sociala och kulturella projekt. Han är också författare till ett tiotal böcker om livsfrågor, andlighet och tro såsom Kristendom för ateister, Livsstegen 12 steg till inre hälsa och Just idag 365 tankar för sinnesro. Idag verkar han som författare, föreläsare och teologisk ledare i Kontempel.

Fotini Carlsson är journalist och medförfattare till flertalet av Olle Carlssons böcker. Paret har även initierat rikstäckande självhjälpsprogrammet Livsstegen och retreatcentret Kontempel tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fridtid : 365 tankar för sinnesro
  2. +
  3. Livsstegen : 12 steg till inre hälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livsstegen : 12 steg till inre hälsa av Olle Carlsson, Fotiní Carlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna