Trollkarlen i Kreml (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2023-11-07
Upplaga
1
Förlag
Éditions J
Översättare
Pär Svensson
Originaltitel
Le mage du kremlin
Medarbetare
Svensson, Kerstin (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
404 g
SAB
Hcej.01
ISBN
9789152755976

Trollkarlen i Kreml

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2023-11-07
267
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Han kallades Trollkarlen i Kreml . Den gåtfulle Vadim Baranov hade varit verksam som tv-producent innan han blev grå eminens hos Vladimir Putin, den s.k. tsaren.

När han lämnade sin post som tsarens rådgivare spreds alla möjliga rykten, men ingen visste vad som var sant. Ända tills han en natt avslöjade allt för den här bokens berättare ...

Romanen för oss rätt in i den ryska maktens hjärta, där oligarker och hovmän utkämpar ett evigt krig. Och där Baranov, som blivit regimens främsta spinndoktor, förvandlar ett helt land till en politisk teater, där allt som verkligen betyder något är att uppfylla tsarens önskningar. Men Vadim Baranov är inte som sina ärelystna medtävlare: han är en poet som förirrat sig in bland vargarna. Djupt indragen i det dunkla system han själv varit med om att skapa gör han allt för att undkomma det.

Trollkarlen i Kreml bygger på en verklig karaktär, Putins f.d. rådgivare Vladislav Surkov. Med sitt blottläggande av Putinregimen är den en unik studie i makt. Trollkarlen i Kreml har belönats med Grand Prix du roman de l Académie française samt Prix Honoré de Balsac. Den har blivit en enorm succé i Frankrike över 500 000 sålda ex och är såld till 25 länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trollkarlen i Kreml
  2. +
  3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 496 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Giuliano Da Empoli