Sagan om dagen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2023-05-19
Förlag
Ekorren Språk & Böcker
Medarbetare
Ravnbö, Morten (form)
Illustratör/Fotograf
Siri Friberg
Dimensioner
170 x 170 x 25 mm
Vikt
180 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789152759004
Sagan om dagen (inbunden)

Sagan om dagen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-05-19
267
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hur har ditt barn haft det idag?

Sagan om dagen hjälper till att prata om hur dagen har varit, varje dag. Den är skapad av logopeder och bygger på en enkel metod som uppmuntrar barn att berätta.

Boken bjuder in till många mysiga pratstunder, som dessutom stärker språkutvecklingen, självkänslan, anknytningen och motivationen.

Med Sagan om dagen hoppas vi att du äntligen ska få veta mer om hur ditt barn har det på dagarna. Om de där viktiga sakerna, både de fina och de jobbiga, stora som små. Kanske om hur det kändes när en kompis ritade en finare teckning eller om en särskilt glimrande sten som fanns i sanden. Boken handlar om det som varit bra, det som varit jobbigt, vad barnet kämpat med och lärt sig under dagen. Den är uppbyggd så att du läser meningar där slutet fattas och det hjälper barnet att berätta. Det finns även pratbubblor som guidar till ett öppet samtal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sagan om dagen
  2. +
  3. Bluey. Godnatt fladdermus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bluey. Godnatt fladdermus av Karin Didring Leksell (inbunden).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sagan om dagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk & utvecklande
    Sara, 7 juni 2023

    Verkligen en unik bok där man får chansen att stärka banden till sitt barn och höra hur barnet haft det under dagen, vad som varit jobbigt och vad som varit bra samt varför. Är så glad att jag hittade boken! Har så fina samtal med min 5-åring som tidigare bara svarade "det har varit bra" och sen inte utvecklade..

Visa alla 1 recensioner