När döden knackar på dörren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
521
Utgivningsdatum
2024-01-01
Förlag
Radson Group AB
Dimensioner
210 x 148 x 37 mm
Vikt
690 g
SAB
Lz
ISBN
9789152760918

När döden knackar på dörren

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2024-01-01
285
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
NÄR DÖDEN KNACKAR PÅ DÖRREN

Den här boken handlar om sjukdomen som årligen tar cirka 10 miljoner människors liv globalt. Cancervården slår sig för bröstet och menar att statistiken går åt rätt håll. Är det verkligen så? I början av 1900-talet fick 1 person av 20 cancer. 1940 hade det ökat till 1 av 16. 1970 till 1 av 10 och år 2000 fick 1 av 3 cancer. Samtidigt har befolkningsmängden ökat under dessa 100 år varför mängden drabbade blir ofantligt många fler hela tiden. Skrämmande nog ökar antalet fortfarande, dessutom lavinartat. Cancer har därmed blivit en av de vanligaste dödsorsakerna.

* Varför får plötsligt så många "skenande cancer", ALS, bältros, myokardit och SADS?
* Känner du till bakgrunden till Rosa bandet och Världshälsoorganisationens agenda?
* Vad är turbo-cancer och vilka kommer att bli miljardärer på det?
* I Sverige felmedicineras närmare 900 000 patienter varje år, och 100 000 får vårdskador. Dessutom skrämmer sjukvården sina patienter med prognoser som säger att de kommer att dö inom några veckor eller månader, om de inte går med på stympning, cellgifter eller strålning.
* Cellgifter och strålning räddar cirka 65 procent av de cancersjuka, men medför alltför ofta komplikationer och svåra biverkningar. Vissa får men för livet.
* Visste du att det finns alternativa behandlingar som kan rädda upp till 95 procent, utan biverkningar?
* Läs i boken om hur bland annat svenska politiker, sjukvårdspersonal, jurister med flera, fått hjälp genom naturliga och giftfria lösningar.

Är du redo att ruskas om i din trosuppfattning om cancer?

Boken är fylld av människors egna erfarenheter, skrämmande sjukhusupplevelser, hur de kämpat men framför allt vad som hjälpt dem från svår sjukdom och cancer till läkning och hälsa. Vi lyfter även fram vad som kan vara orsaken till sjukdom, något läkare sällan ens "tar i med tång".

Dessutom innehåller boken ögonöppnande information om hur både myndigheter och läkemedelsbolagen ljuger oss rakt upp i ansiktet. För kroniska sjukdomar och cancer går att bota - utan stympning eller biverkningar.

Författare:
Anders Sydborg

I samarbete med Sven Erik Nordin
Känd som "Svara doktorn" och författare av boken "Och cancern bara försvann"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När döden knackar på dörren
 2. +
 3. Vägen till ett hälsosammare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till ett hälsosammare liv av Ola Hedlund, Gunnar Jansson, Anders Sydborg, Ann-Sofie Jakobsson (inbunden).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sydborg

 • Kungen av plantor

  Anders Sydborg, Ann-Sofie Jakobsson

  Kungen av plantor "Mitt på den stora gatan, med floden på ömse sidor, stod livets träd, som bar frukt tolv gånger om året och ger sin skörd varje månad, och trädets blad är läkemedel för folken". Bibeln, Johannes Uppenbarelse 22:2 Inte i...

 • Vägen till ett hälsosammare liv

  Ola Hedlund, Gunnar Jansson, Anders Sydborg, Ann-Sofie Jakobsson

  Vägen till ett hälsosammare liv Vägen till ett hälsosammare liv handlar inte bara om kost och träning. Det är bara en del av allt som ska till för att vi ska må bra och hålla oss friska. Förutom kost och träning tar vi därför upp mängder av andra ...