Tankehärvor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2023-09-25
Upplaga
1
Förlag
Nyck AB
Dimensioner
210 x 148 x 7 mm
Vikt
206 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789152763162

Tankehärvor

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2023-09-25
268
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Louisen Nilssons debutsamling Tankehärvor är ett poetiskt besök bland de stora fundamentala frågorna i en ung göteborgares tillvaro. Här fångar Louisen såväl utbrändhet och modern dejting som betraktelser av tiden och bildar ett lövverk av existentiella frågor och underfundiga kommentarer om vår samtid och oss själva. Samlingen väver subtilt in Göteborgs stadsmiljö och ger en lokalt färgad dimension till de smärtor, fantasier och reflektioner som texterna bär på. Tankehärvor är en levande samling texter som sträcker sig från klassisk prosa och versmått till flashfiction och fri vers.

Efter 13 år av publicering av texter på kreativa skrivbloggar är Tankehärvor Louisen Nilssons första officiella utgivning, och den markerar hennes återvändo till samhället efter en långtidssjukskrivning till följd av en komplex kombination av trauman och påfrestningar. Tankehärvor är en direkt produkt av hennes personliga resa och erbjuder en ärlig och gripande inblick i hennes erfarenheter. Urvalet i samlingen grundar sig i de reflektioner och äventyr som gick sida vid sida med motgångarna, såväl som i det överväldigande mörker som psykisk ohälsa kan innebära.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tankehärvor
  2. +
  3. Och så var de bara en

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och så var de bara en av Agatha Christie (pocket).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tankehärvor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jordnära poesi med känsla för livet på riktigt
    GP, 22 september 2023

    En fantastisk samling dikter och texter som fångar livets svåra och fina stunder i ett. Relaterbar och berörande. Rekommenderar varmt.

Visa alla 1 recensioner