Ur skogens djup (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Västervikserien (del 2)
Utgivningsdatum
2023-06-16
Förlag
Sandebo Consulting AB
Dimensioner
26 x 168 x 113 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789152767283
Ur skogens djup (pocket)

Ur skogens djup

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2023-06-16
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ur skogens djup Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
BAKSIDESTEXT:

"... som försvaret visat vid åtskilliga tillfällen under rättegången så var det inte självförsvar från Anna Svanströms sida, utan hon faktiskt mer eller mindre bjöd in till tillfället i december då mötet med Conny Strålqvist råkade urarta."

I Eksjö tingsrätt står Anna återigen öga mot öga med sin förövare Conny. Förhandlingarna drar ut på tiden och Stockholmadvokaten Philip Cronstedt gör allt för att så tvivel om Annas roll i den traumatiska händelsen för knappt två månader sedan. Annas oro och ångest stiger, de måtte väl inte tro på honom?

Den lilla stugan hon hyrt i utkanten av den småländska skogen för att slippa resorna från Västervik verkar heller inte vara så trygg som hyresvärden påstått. Som tur är får Anna ett nytt redovisningsuppdrag att landa in i, något som tar fokus när allt annat är så oroligt. Även om hon förstås tycker att vissa underlag verkar vara lite underliga ...

Ur skogens djup är uppföljaren till I vikens mörker och den andra delen i Västervikserien.

OM FÖRFATTAREN:

Kärleken till det skrivna ordet har alltid varit en stor del av Cecilia Anderssons liv även om intresset och talangen för siffror och logiska sammanhang har varit hennes yrkeskarriär som redovisningskonsult.

För några år sedan valde hon att satsa helhjärtat på sin passion och startade konsultbyrån Sandebo med fokus på det skrivna ordet. Genom arbetet som story- teller och copywriter på Sandebo har hon arbetat med att hjälpa företag att skriva sin historia och utveckla den varumärkesbyggande kommunikation.

Cecilia är en 49-årig "passionär" med många intressen - bland annat ord, utmaningar och gamla racingbilar. Intresset för motorsport delar hon med familjen som tävlar med den snart 60-åriga, brittiska Austin Healey- bilen samt 70-talets gula Oplar. Hennes passion för utmaningar har lett henne framåt i både skid- och löpspåret och slutligen även som författare.

Uppvuxen i Lönneberga delar hon numera sin tid mellan Eksjö och Västervik. Och det är i hennes kära Smålands djupa skogar och karga kust hon hämtar sin inspiration.

SAGT OM DEBUTROMAENEN - I VIKENS MÖRKER:

"Det kunde ha varit jag" är väl den läskigaste tanken som finns? Den tanken lyckas Cecilia Andersson väcka hos läsaren, varmt paketerad i feelgood-omslag"

Cecilia Berglund barklem, översättare "där kräftorna sjunger", årets bok, 2020

"Skärgårdsspänning du inte får missa!"

Malin Wall, bokhandlare, Erik Hultgrens Bokhandel i Västervik

"Stämningen stegras sakta men säkert och man måste bara läsa för att få reda på hur det ska gå. Jag rekommenderar verkligen denna bok."

Malin Thunberg Schunke, årets deckardebut 2019 och författare till bla Blind vrede.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ur skogens djup
  2. +
  3. I vikens mörker

De som köpt den här boken har ofta också köpt I vikens mörker av Cecilia Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Andersson