Myten om Månmästaren (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Arvet efter Mörkertiden (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
484
Utgivningsdatum
2023-09-13
Förlag
Öppna vidder förlag
ISBN
9789152776513
Myten om Månmästaren (storpocket)

Myten om Månmästaren

Storpocket,  Svenska, 2023-09-13
194
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Myten om Månmästaren Kan levereras innan julafton
Atiline har tagit sin systers plats och i kölvattnet av Drakarnas kid nappning förs hon till slavägaren Hanjor på Kelta. I fångenskapen utsätts hon för svåra prövningar, på ön där våldet härskar och en blodsivrande best lever under marken. Drakarna, som tror att Atiline är Neris, fortsätter sin jakt. De vill att Neris ska bli Månmästaren, en magiker på deras sida som kan bruka en monstruös, förhistorisk kraft. Men även inom Drakarna är lojaliteterna inte som de verkar och Atiline befinner sig i större fara än hon trott. All fara kommer dock inte alltid utifrån, något som Atiline bli varse. Vad händer när man inte längre kan lita på sig själv?

Neris i sin tur anländer till Netheren förklädd till Karuvia Certam och kaos utbryter i huvudstaden när folket äntligen får en annan kandidat till styret än den tyranniska kejsarinnan. Hennes livs viktigaste strid stundar, men inte mot Selevir, som hon trott, utan mot ett uråldrigt väsen som bosatt sig i palatset i huvudstaden.

Samtidigt befinner sig fler av Atilines vänner i kritiska situationer som kommer spela en stor roll i den upplösning som närmar sig. För snart stundar en uppgörelse med Drakarna som kommer ta sig mytiska proportioner. I mitten av allt står hotet om den mystiska Månmästaren, som om den återföds, har förmågan att störta världen.

Myten om Månmästaren är tredje och avslutande delen i trilogin "Arvet efter Mörkertiden".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Myten om Månmästaren
 2. +
 3. Bränt Land

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bränt Land av Cecilia Åhman (häftad).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Åhman

 • Spår av drakarnas fjäll

  Cecilia Åhman

  Frihetskämparna ställs inför sin största utmaning hittills, ett regelrätt krig mot kejsarinnan. En strid för frihet som antingen kommer förpassa dem till myter och sagor, eller leda dem till deras största triumf. Mitt i denna storm måste Atiline, ...

 • Bränt Land

  Cecilia Åhman

  Vad skulle du göra om du blivit såld, av den enda person du litar på, till en man som njuter av att plåga och utnyttja andra? Samla mod och fly ut i en värld du inte vet något om, eller ge upp och låta honom ta din frihet ifrån dig? Atiline, en un...