Levande kraft : en inbjudan till frihet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Léon, Charlotte de (red.)
Dimensioner
235 x 160 x 25 mm
Vikt
440 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153430292

Levande kraft : en inbjudan till frihet

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2008-03-01
192
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Levande kraft är någonting vi alla söker, även om vi inte alltid är medvetna om det. Vi söker den genom att anstränga oss, genom att försöka lyckas, genom att undertrycka dåliga känslor och genom att försöka skapa världen till vår avbild eller åtminstone till våra tankars avbild. Vad vi inte inser är att de flesta av våra metoder för att finna den levande kraften i många fall snarare tömmer oss på kraft och energi och låser oss fast i invanda mönster. Levande blir kraften först när vi släpper efter, vänder oss inåt och kommer i kontakt med vår egen inre sanning när vi tillåter, accepterar och utforskar såväl kroppens energi som känslor och tankar, och när vi finner inre vila i oss själva. Med den här boken som guide kan du närma dig kraften steg för steg, med glädje och förundran!

Cicci Lyckow-Bäckman är utbildad i kroppsorienterad psykoterapi, personlighetstypologi och andra moderna metoder för inre utveckling. Hon håller kurser med fokus på självkännedom, livsglädje och inre kraft. Hon har även givit ut de omtyckta cd-skivorna Närvaro, självkänsla, lugn och Levande kraft i vardagsrummet med guidade övningar inspirerade av samma energi som den här boken. Läs mer på www.levandekraft.se och www.lyckowbackman.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Levande kraft : en inbjudan till frihet
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 441 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Levande kraft : en inbjudan till frihet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lyssna på kroppen
  Monica, 6 juli 2008

  För den som vill lära sig att lyssna bättre på sin kropp och få en djupare kontakt med dess energi och inre kraft är den här boken givande läsning. På ett lättläst, lättförståelig och lite underfundigt sätt blir man vägledd till möjligheten att finna sin egen inre sanning. Boken är uppdelad i fyra avsnitt:

  1. Energi och livskraft - det fysiska uttrycket
  Vad är det att vara i kontakt med sin kropp?

  2. Känsloströmmar - det emotionella uttrycket
  Hur kan vi närm... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner