Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-08-11
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Andrén, Birger (foto)
Dimensioner
246 x 198 x 12 mm
Vikt
569 g
SAB
Rai
ISBN
9789153432432
Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen (inbunden)

Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-08-11
229

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hemligheten med yoga
Många som utövar yoga vittnar om de positiva effekter träningen har, både fysiskt och psykiskt. Den här boken avslöjar vad som egentligen händer i kroppen.

Läsaren får bland annat veta hur blodtrycket påverkas vid upp- och nervända övningar, hur man kan motverka stress genom att andas rätt och varför många yogaövningar syftar till att korsa kroppens mittlinje. Både nybörjare och mer erfarna utövare kan ha nytta av boken som verkligen går på djupet när det gäller fysiologiska förklaringar.

Boken är uppbyggd som ett yogaprogram och tar sin början längst ner, i fötterna, och fortsätter successivt upp genom kroppen. Den är rikt illustrerad med naturfotografier från fantastiska miljöer runt om i världen. Alla övningar utförs utomhus. Ett av budskapen är nämligen att yoga i det fria ger träningen extra god effekt.
Varje kapitel avslutas med en redogörelse för nyttan med de aktuella övningarna, såväl traditionsenligt som enligt vetenskaplig forskning.

Författaren Marian Papp är yogalärare och forskar om yogans effekter. Hon har en magisterexamen i folkhälsovetenskap med inriktning mot preventiv medicin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen
 2. +
 3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Mårten, 1 mars 2016

  Grundläggande och inspirerande. Fri från självcentrerade 'yogis' som är mer intresserad av snygga bilder på sig själva i omöjliga asanas. Rekommenderas

 2. Perfekt när man gillar Iyengaryoga
  Touring-Annika, 8 juli 2015

  En mycket bra bok som jag har dröjt lite med att ta tag i o börja läsa men nu har jag den med mig nästan överallt!! Jag tycker Iyengaryoga är bra, där man står en längre stund i varje asana, för en massa snabba rörelser i en följd är inget för mig med dålig koordination!
  mycket bra beskrivningar på varför man ska göra vissa övningar och vad de är bra för (om man har problem med vissa kroppsdelar så är vissa asanas bättre) och det finns oftast något lättare alternativ för de som inte är så smidiga.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marian Papp

 • Yogaträning för idrottare

  Marian Papp

  Yogaträning är ett bra komplement till din vanliga idrottsträning. Den fungerar bra som återhämtning - en effekt du som idrottare kan ha mycket nytta av - men kan också vara riktigt tuff och utmanande. Genom att träna yoga kan du bland annat få - ...