Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-07-26
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Dimensioner
247 x 176 x 16 mm
Vikt
550 g
SAB
Vml
ISBN
9789155264307

Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp

(60 röster)  |   Läs 13 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-07-26
219
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Vårt fantastiska lymfsystem har en central, men ofta förbisedd, del i detta. Genom att ta hand om det bättre och undvika stress kan man bland annat stärka sitt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt. Här förklarar Karin Björkegren Jones på ett inspirerande sätt hur allt hänger ihop och hur vi kan må bättre genom att ta hand om vår kropp. Med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan vi boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart. Karin Björkegren Jones är journalist, yogalärare, utbildad lymfmassör och en välkänd hälsoprofil. På den populära bloggen Yoga, mat och meningen med livet har man kunnat läsa om den cancerdiagnos hon fick 2012, med bland annat lymfödem som följd. Hon har även nått många läsare med sina omtyckta böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg, 21 dagar till ett lättare och friskare liv och Yoga - fysisk och själslig detox.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp
 2. +
 3. 21 dagar till ett lättare och friskare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 dagar till ett lättare och friskare liv av Karin Björkegren Jones (häftad).

Köp båda 2 för 352 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Omstart : för en starkare, renare och friskare kropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omstart
  Alice Larsson, 26 januari 2022

  Mycket lättläst bok med information om lymfsystemet och med värdefulla tips om hjälp till självhjälp. En bok som ger hopp.

 2. Så bra skriven bok om Lymfsystemsproblematik

  Mycket personligt skriven bok där man får förlja Karins Lymfkamp efter bröstcanser.
  Värdefulla tips om allt från stödstumpor, lymfmassage till mat och annat.
  Köp den!

 3. Omstart
  Maria Fjordmark, 28 januari 2019

  Boken är givande att läsa, gillar hennes sätt att skriva tydlig men även med humor och mycket värme. Jag får alltid aha' upplevelser när jag läser hennes böcker, tips och nya infallsvinklar att tänka.

 4. Mycket givande
  Karin Frykman , 26 januari 2019

  Tack Karin för att du delar med dig av dina efterenheter.
  Du har givit mig tips och massa kunskap som jag har fått stor glädje av.

 5. Omstart
  Eva Helen Marklund, 12 april 2018

  En innehållsrik bok med en massa tips, kunskap, råd, hopp, förståelse, välmående om det viktiga lymfsystemet.Något att botanisera i! Läs den, lättläst med fina bilder o känsla av hopp. Kroppen vill läka om vi hjälper den.Omstart en viktig bok för mig o kär.

 6. Fantastisk
  Anne Bengtsson, 5 april 2018

  Fantastiskt inspirerande,
  Många fina tips som man kan till sig och dela med dig till andra . Jag rekommenderar den gärna vidare.

 7. Informativ bok
  Gitt (Växjö), 29 januari 2018

  Det är en jättebra bok med information om vårt bortglömda lymfsystem och även lite yogaövningar och bilder. Rekommenderar denna boken för alla !

 8. Ögonöppnande pepp
  Anna -68, 8 november 2017

  En bok som ger kunskap och hopp när man drabbats av bröstcancer. Men också öppnar ögonen för hur viktigt det är att vårda och ta hand om sig själv när man inte mår bra, oavsett orsak. Detta var precis vad jag behövde.

 9. Perfekt
  mmsjö, 4 oktober 2017

  En perfekt bok för alla oss kvinnor med ödem, innehåller kunskap,tips o pepp när orken o lusten ibland vacklar! Så glad att jag köpte den Karin delar med sig av sina egna erfarenheter o ger inspiration vilket ger en lust att jobba på med lymfan varje dag vilket är ett måste o det funkar!

 10. En omvälvande upplevelse
  Lymphie!, 27 september 2017

  Den här boken önskar jag att jag kommit över för 17 år sedan, då mitt - som jag senare skulle förstå var - primära lymfödem började ge sig tillkänna. Omstart ger en fantastiskt initierad och samtidigt lättfattlig introduktion till lymfsystemet, eventuella komplikationer samt såväl förebyggande som vårdande insatser. Här får man konkreta tips och förslag på hur man kan förfina sin egenvård, samt ett gäng goda recept till livs. Vet ni - det funkar också, jag har inlemmat såväl andningsövningar ... Läs hela recensionen

 11. Det viktiga bortglömda lymfsystemet!
  AnetteT, 7 september 2017

  Omstart är en väldigt inspirerande, lättläst bok med massor av bra information om hur man på enkla sätt kan hjälpa sitt lymfsystem må så bra det bara går.

  För det är ju så att när vårt lymfsystem inte fungerar som det ska blir det lätt stagnationer i kroppen, slaggämnen blir kvar och bildar inflammationer som på sikt ger värk. Detta är det väldigt få som känner till tyvärr.

  Så, läs denna fina bok och lär dig allt om lymfsystemet. Din kropp kommer tacka dig. Det har min gjort!

 12. Inspiration i mängder
  Malin R, 13 augusti 2017

  Omstart är en inspirerande, härlig, snygg och faktaspäckad bok om, vårt ibland bortglömda, lymfsystem. Tips, råd och fakta i en lagom blandning. Vackra och glada bilder! Läs och lär på ett lustfyllt sätt!

 13. Utmärkt självhjälp!
  Fröken Nilsson , 11 augusti 2017

  Väl skriven, bra beskrivning på hur en kan hjälpa sig själv att må bättre!
  Kommer att vara en stor hjälp/stöd i mitt jobb som lymfmassör, perfekt att visa kund.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones