Sylta, safta & lägg in : ta vara på naturens skafferi (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2019-05-09
Förlag
Bokförlaget Semic
Originaltitel
Sylta, safta och lägg in - ta vara på naturens skafferi
Medarbetare
Lövgren, Nette (form) / Björk Tengå, Cecilia (foto)
Dimensioner
235 x 210 x 20 mm
Vikt
498 g
SAB
Qcada
ISBN
9789155267049
Sylta, safta & lägg in : ta vara på naturens skafferi (inbunden)

Sylta, safta & lägg in : ta vara på naturens skafferi

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-05-09
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Förvandla säsongens frukter, bär och grönsaker till sylt och marmelad, smakrika inläggningar, läskande saft och värmande glögg. Här bjuds det på en lång rad härliga recept för dig som gillar att sylta, safta och lägga in. Vad sägs om aroniasylt med lakrits, saltinlagda citroner till den marockanska kycklinggrytan, snabbinlagd gurka (rengjord i tvättmaskinen!) och kanderade rosenblad att garnera sommartårtan med? Cecilia Björk Tengås inspirerande och praktiska bok är till för alla som vill fylla skafferiet med diverse läckerheter gjorda på råvaror från skog, trädgårdsland och torgstånd. Dessutom är det inte bara gott att ta vara på det naturen erbjuder, utan även bra för miljö och plånbok!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sylta, safta & lägg in : ta vara på naturens skafferi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte vad jag tänkt mig
    Obin , 9 juni 2021

    Tråkigt med så många recept med syltsocker som har citronsyra som innehåll. Vill jag använda syltsocker kan jag läsa på paketen.

  2. Toppen!
    Lisa L., 11 mars 2021

    Inspirerande bok! Bra enkla recept, råd och info. Lite extra kul med info om vad man kan göra med ovanliga ingredienser som älggräs och aronia. Blodapelsinmarmeladen blev precis så god som jag tänkt.

Visa alla 2 recensioner