Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-12-21
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Wittig, Malin (foto)
Dimensioner
248 x 179 x 15 mm
Vikt
470 g
SAB
Rai
ISBN
9789155270537

Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-12-21
239
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stress är vår tids stora utmaning men det är också en livsviktigt respons och naturlig del av vardagslivet. Den här boken ger dig en ökad förståelse av kroppens reaktion på stress och du lär dig att bygga upp en buffert med stöd av medveten andning, meditation och enkla praktiska yogaövningar. Med yogans hjälp kan en orolig mage lugnas, sömnen förbättras, smärta lindras och du kan få mer balans och energi. Dessutom får du kunskap om hur du kan stilla tankarna med ditt andetag, och effektiva pressurövningar för att mjuka upp muskelspänningar.

Veronica Jäderlund har en examen i folkhälsovetenskap med inriktning socialpsykologi och samtalscoachning, samt är yogalärare och har arbetat med hälsa och träning i över femton år. Hon är också huvudlärare och grundare av Everyday Yoga School.

Majja Lund är legitimerad fysioterapeut och yogalärare och möter dagligen patienter som brottas med stressrelaterade problem som smärta och trötthet, vilket tillsammans med studier gett henne en gedigen fysioterapeutisk förståelse för dessa tillstånd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga för mindre stress, mer energi & bättre sömn
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Nervsystemsreglering : Kroppens nyckel till motståndskraft

    Veronica Löwenbok

    Om du är redo att låsa upp potentialen i ditt nervsystem och återta kontrollen över ditt mående, är det här din ultimata handbok. Du kommer inte bara att få en omfattande förståelse för ditt nervsystems otroliga förmågor utan också lära dig hur du...