Skelettängeln (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Monster monster (del 7)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2020-01-28
Förlag
Egmont Publishing AB
Illustratör/Fotograf
Lucas Svedberg
Dimensioner
220 x 153 x 14 mm
Vikt
303 g
SAB
Hcf
ISBN
9789157031624
Skelettängeln (kartonnage)

Skelettängeln

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-01-28
119
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skelettängeln Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är mitt i natten när lärare Engelbrekt ringer på Tove, Charlie, Musse, Johanna och Oliver. Han har just blivit kidnappad av ett skelett med änglavingar. Gänget hittar Engelbrekt på stadens kyrkogård, nedgrävd i en grav. De hinner precis gräva upp honom när SKELETTÄNGELN kommer flygande över natthimlen med ett nytt offer. Nu startar en besvärlig kamp för gänget. SKELETTÄNGELN har som mål att gräva ner så många människor den kan på kyrkogården. Det är verkligen en dödsfarlig fiende de möter. För SKELETTÄNGELN ger sig inte förrän den får gräva ner även barnen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skelettängeln
 2. +
 3. Trollkarlstrollet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trollkarlstrollet av Johannes Pinter (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skelettängeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och samarbete
  eftermiddagste.se, 16 mars 2021

  MonsterMonster Skelettängeln är en fortsättning på tidigare böcker om de fem barnenTove, Charlie, Musse, Johanna och Oliver som med hjälp av sina nyvunna superkrafter efter ett blixtnedslag bekämpar monster och mystiska saker. Med finns också läraren Engelbrekt som ett stöd i denna nya tid. Denna gång har Engelbrekt blivit kidnappad av en skelettängel som grävt ner honom på kyrkogården. De hinner precis rädda honom. Men hur ska de lyckas stoppa skelettängeln som fortsätter komma med nya offer... Läs hela recensionen

 2. Spännande och lättläst bok

  Gustav 10 år:
  Monster Monster böckerna är bra. Skelettängeln är nummer 7 i serien och kan läsas fristående men jag rekommenderar att ni börjar från början i serien. I alla böcker finns en sammanfattning av vad som tidigare hänt och en presentation av de olika barnen.

  Böckerna handlar om fem barn med olika styrkor och deras bildlärare.


  Ett skelett med änglavingar kidnappar bildläraren Engelbrekt (han heter nästan ängel) och han måste ringa på barnen så de kan hjälp... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johannes Pinter