Den Tyska Grammatiken Övningsbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
1999-08-01
Upplaga
2. uppl.
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Magnusson, Gunnar (medf.), Didon, Sybille (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
236 x 163 x 9 mm
Vikt
240 g
SAB
Ff.01
ISBN
9789162232085

Den Tyska Grammatiken Övningsbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 1999-08-01
314
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den Tyska Grammatiken (tidigare Bonniers Tyska Grammatik) är en steg-för-steg-grammatik. Varje avsnitt börjar med en genomgång av grundläggande terminologi. Tyska och svenska exempel jämförs och skillnaderna förklaras. Exempelmeningarna är lätta att lära in eftersom de för det mesta står i ett naturligt sammanhang. Utmärkande för boken är att den har pedagogiska sammanfattningar och inlärningsvänliga översikter. Man kan börja läsa var man vill, eftersom varje avsnitt står för sig själv. Detta gör grammatiken mycket lämplig för den som vill arbeta på egen hand. I registret ges generösa hänvisningar både till termer och enskilda ord. Övningsboken är direkt kopplad till centrala ordval. Många av uppgifterna fungerar bra vid pararbete. Flera avsnitt avslutas med ett självtest. I övningsboken lär man sig inte bara grammatik utan också ett modernt tyskt ordförråd, nyttiga fraser och intressanta fakta. Till övningsboken finns ett separat elevfacit. Det innehåller både lösningar till samtliga uppgifter och klargörande kommentarer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den Tyska Grammatiken Övningsbok
  2. +
  3. Den Tyska Grammatiken Elevfacit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den Tyska Grammatiken Elevfacit av Ulrike Klingemann, Gunnar Magnusson, Sybille Didon, Peter Dornbusch (häftad).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den Tyska Grammatiken Övningsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra övningsbok
    Magnus, 14 februari 2022

    Bra övningar med användbara meningar från vardagssituationer, t ex Computersprache, till "Den Tyska Grammatiken". Små ordlistor finns till övningarna medför att man snabbt förstår och behöver inte använda lexikon.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna