Prego 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2007-05-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
247 x 196 x 12 mm
Vikt
560 g
ISBN
9789162274146

Prego 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven

(12 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2007-05-01
741
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Prego är ett heltäckande läromedel för kurserna Italienska 1-3. Prego 2 är avsedd för Italienska 2. Prego förmedlar genom levande och aktuella texter en intresseväckande bild av dagens Italien. Dels möter materialet eleverna där de befinner sig, med texter på teman som shopping, resor, musik och studier, dels vidgar det vyerna genom fördjupad information om språk och kultur. Prego 1-3 är allt-i-ett-böcker med tydlig indelning av texter och övningar. Materialet är indelat i ett antal unità som i Prego 1-2 representerar regioner i Italien och i Prego 3 tematiska fält. Dessutom fokuserar de på någon viktig del av språket. Med varje bok följer elev-ljudfiler som innehåller inspelningar av texter i boken för elevens självstudier. Prego 2 följer samma struktur som den första boken och inleds med ett repetitionskapitel som repeterar de viktigaste språkliga situationerna från Italienska 1. Här blandas dialogerna alltmer upp med längre, berättande texter. I denna del införs, förutom de som finns sedan tidigare, en ny texttyp, "Un pò di più", som ligger utanför grundkursen och som kan läsas av den som har tid och lust. Flera av huvudpersonerna från del 1 dyker upp även i denna del. I det avslutande Unità finale får eleverna fantisera om vad som händer sen med personerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Prego 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven
 2. +
 3. Prego 2 Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prego 2 Facit av Britta Mangili, Serena Prina (häftad).

Köp båda 2 för 908 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Prego 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Falsk marknadsföring
  Rolf Ingvar Göran Olsson (Brunflo), 19 augusti 2014

  Det stod i beskrivningen att boken skulle innehålla en CD med lyssningsmaterialet fast man måste koppla upp sig mot en web-adress för att kunna lyssna. Vad gäller att rekommendera boken, vad ska man göra när det är den aktuella boken som används som kursmaterial? Bortsett från ovanstående trivs jag rätt så bra med Prego- böckerna.

 2. Saknar ljudfilen
  -, 27 maj 2014

  Var bättre när det var en CD skiva - har problem att ladda ner ljudfilen!
  Ljudfilen går inte heller att ladda ner via mobilen utan måste sitta vid datorn och lyssna, inte optimalt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna