Språklust 1
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustratör/Fotograf
Pia Niemi
Illustrationer
ill.
Dimensioner
265 x 247 x 13 mm
Vikt
620 g
SAB
Fc
ISBN
9789162277628
Språklust 1

Språklust 1

(2 röster)
Spiral Svenska, 2006-09-01
659
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Språklust 1 är en handledning med tips och idéer till ett lustfyllt arbetssätt, som främjar barnens språkutveckling. I ett tioveckorsprogram ges dag för dag förslag på övningar, ramsor, sånger och lekar som passar till de olika momenten i språkträningen. Förutom det utförliga programmet innehåller boken också de föreslagna sångerna, lekarna, rimmen och ramsorna. Boken är rikt illustrerad och flera av bilderna kan lamineras och klippas ut, för att sedan användas i de olika övningarna. Till boken finns ett utvärderingsmaterial, "Språklust 1, titta vad jag kan!".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språklust 1
  2. +
  3. Småspråkarna. Språkutvecklande lekar, sånger och ramsor för barn 0-3 år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Småspråkarna. Språkutvecklande lekar, sånger oc... av Maria Strutz, Andrea Wallenberg (inbunden).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Carin Rydja

Övrig information

Språklust är en handledning till förskolepersonal i det viktiga arbetet med språkstimulans. Boken är skriven av Carin Rydja, talpedagog och lärare med mångårig erfarenhet av arbet och fortbildning inom förskola och skola. Språklust innehåller idéer och tips till ett lustfyllt arbetssätt. Här finns, förutom ett program för varje dag, även de föreslagna sångerna, lekarna, rimmen och ramsorna.