Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2009-04-16
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
660 g
SAB
uTa
ISBN
9789162292553

Matte Direkt 7

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2009-04-16
412
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Matte Direkt möter varje elev där den befinner sig. I Matte Direkt ger vi eleverna förutsättningar att utveckla de fem förmågorna som preciseras i läroplanen. Där finns uppgifter av förståelsekaraktär som möter varje elev där den befinner sig och stimulerar till fortsatt matematisk utveckling. Det centrala innehållet konkretiseras i ett antal Mål för kapitlet och Matteord som befäster begreppen. Tydliga genomgångar och lösta exempel inleder varje moment. Matte Direkt ger dina elever möjlighet att kommunicera matematik. Varje kapitel avslutas med Uppslaget, två sidor som lockar till samtal. Där finns bland annat Soluppgiften som synliggör kraven för eleverna och Abels hörna som tränar problemlösning. Matte Direkt är förstärkt med Svarta sidorna, en ordentlig utmaning som också knyter ihop flera moment. Matte Direkt har en välmatad lärarhandledning för varje årskurs. Till varje kapitel finns kommentarer och metodiska tips, definitioner till mattebegreppen och lösningsförslag till en del av uppgifterna. Dessutom finns aktiviteter, laborativa uppgifter med tydliga mål och utan krav på avancerad utrustning. Där finns också mängder av arbetsblad. Till soluppgifterna och kapitelproven finns tydliga bedömningsmatriser och rättningsanvisningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matte Direkt 7
 2. +
 3. Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 551 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matte Direkt 7. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ganska bra bok
  puckie, 11 januari 2016

  Den här boken har använts i flera år i Sverige.

  Den är ok, men tittar man på utländska skolböcker, bl.a. amerikanska och italienska, så inser man att de svenska läromedel ligger ett par ljusår ifrån de senaste pedagogiska utvecklingar.

  Kanske blir det någon "uppdatering" i den närmaste framtiden? Vi hoppas det.

  Priset borde vara lägre. Amerikanska och italienska böcker är också betydligt billigare än de svenska!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna