Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-05-19
Upplaga
2
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 170 x 17 mm
Vikt
594 g
SAB
uTa
ISBN
9789162299064

Matte Direkt 8

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-05-19
412
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Matte Direkt möter varje elev där den befinner sig. I Matte Direkt ger vi eleverna förutsättningar att utveckla de fem förmågorna som preciseras i läroplanen. Där finns uppgifter av förståelsekaraktär som möter varje elev där den befinner sig och stimulerar till fortsatt matematisk utveckling. Det centrala innehållet konkretiseras i ett antal Mål för kapitlet och Matteord som befäster begreppen. Tydliga genomgångar och lösta exempel inleder varje moment. Matte Direkt ger dina elever möjlighet att kommunicera matematik. Varje kapitel avslutas med Uppslaget, två sidor som lockar till samtal. Där finns bland annat Soluppgiften som synliggör kraven för eleverna och Abels hörna som tränar problemlösning. Matte Direkt är förstärkt med Svarta sidorna, en ordentlig utmaning som också knyter ihop flera moment. Matte Direkt har en välmatad lärarhandledning för varje årskurs. Till varje kapitel finns kommentarer och metodiska tips, definitioner till mattebegreppen och lösningsförslag till en del av uppgifterna. Dessutom finns aktiviteter, laborativa uppgifter med tydliga mål och utan krav på avancerad utrustning. Där finns också mängder av arbetsblad. Till soluppgifterna och kapitelproven finns tydliga bedömningsmatriser och rättningsanvisningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matte Direkt 8
  2. +
  3. Orka! : självkänsla för tonåringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orka! : självkänsla för tonåringar av Christina Stielli (häftad).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matte Direkt 8. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken är bra upplagd med diagnoser där man kan...
    Zeldalina, 12 september 2013

    Boken är bra upplagd med diagnoser där man kan kontrollera sig själv om man har hängt med i kapitlet och ha förstått uppgifterna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna