Vem älskar svenska cupen? : från gärdsgård till olympiastadion : en berättelse i ord och bild om cupfotboll : en kärleksförklaring (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2001-04-01
Upplaga
1
Förlag
Hammerdal Förlag & Reportage
Medarbetare
Wikström, Lena
Illustratör/Fotograf
Hans Norberg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
235 x 165 x 10 mm
Vikt
405 g
SAB
Rbbaa-c
ISBN
9789163107900

Vem älskar svenska cupen? : från gärdsgård till olympiastadion : en berättelse i ord och bild om cupfotboll : en kärleksförklaring

från gärdsgård till olympiastadion; en berättelse i ord och bild om cupfotboll; en kärleksförklaring

Häftad,  Svenska, 2001-04-01
203
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Idén till denna bok är sprungen ur en genuin känsla för fotboll i dess bredaste bemärkelse.
Det är pojkdrömmen om det egna laget och dess färder genom seriesystemet, den som ledde till TV-serien Åshöjdens BK och som fick sin verkliga uppföljning i Ljungskiles bollsaga. Att föllja den svenska cupen från början till slut var ett sätt att på allvar leva upp till denna pojkdröm.

Per Åke Nilsson är universitetslektor med ett gediget fotbollsintresse, Lena Wikström Nilsson är frilansjournalist.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem älskar svenska cupen? : från gärdsgård till olympiastadion : en berättelse i ord och bild om cupfotboll : en kärleksförklaring
  2. +
  3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Nilsson, Per Åke. Vem älskar cupen? : från gärdsgård till olympiastadion en berättelse i ord och bild om cupfotboll. Idén till denna bok är sprungen ur en genuin känsla för fotboll i dess bredaste bemärkelse. Det är pojkdrömmen om det egna laget och dess färder genom seriesysytemet. Att följa den svenska cupen från början till slut var ett sätt att på allvar leva upp till denna pojkdröm. Som vuxen fanns de ekonomiska möjligheterna. Vad som saknas i vuxenvärlden är oftast tiden. På något sätt möttes de här förutsättningarna. Vi fick en resa och boken är en dokumentation av denna. Ta den för vad den är: ett försök att materialisera en pojkdröm eller varför inte en flickdröm- Författare till bokpresentationen: Lena Wikström.