Bedömning av språk : B.A.S.
Format
Pärm
Språk
Svenska
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
2
Förlag
OrdAF
Illustratör/Fotograf
Gunnel Lundgren
Dimensioner
310 x 262 x 35 mm
Vikt
980 g
SAB
Fc,Eue
ISBN
9789163115103
Bedömning av språk : B.A.S.

Bedömning av språk : B.A.S.

5 1/2 - 6 år; B.A.S.; manual

Pärm, Svenska, 2006-09-01
1583
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Metodbok med normerat screeningmaterial för språklig bedömning av barn i förskoleklass och skolår 1. Pärmen innehåller kortfattad manual, kopieringsunderlag för arbetsprotokoll, resultatsammanställning/remissvar samt bildmaterial.

Användning av B.A.S. förutsätter fackkunskaper om språkutveckling och läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Materialet ska därför endast användas av personer som besitter sådan kunskap; logoped, talpedagog, specialpedagog med inriktning tal och språk eller motsvarande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bedömning av språk : B.A.S.
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 1794 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Astrid Frylmark

Övrig information

Bedömning Av Språk (B.A.S.) är en metodpärm för nybesök eller avslutningsbesök hos logopeden inför skolstart. Materialet kan även användas av annan person med utbildning om normal och avvikande språkutveckling samt kunskaper om läsforskning, som talpedagog eller specialpedagog. Manualen är kortfattad och förutsätter, liksom genomförande och tolkning, att man har förkunskaper. B.A.S. är normerat för barn 5 1/2 - 6 år 2 mån. De olika deluppgifterna ger information om olika språkliga delområden: ordförråd, meningsbyggnad, uttal - men också språklig medvetenhet, berättarförmåga, färg- och antalsuppfattning. Bedömningen tar ca 20-40 minuter. Färgbilder och kopieringsunderlag för arbetsprotokoll och sammanställning medföljer.