Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok (häftad)
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Anna O Formgivning
Medarbetare
Söderström, Anna O. (form)
Illustratör/Fotograf
Ingela Falk
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
310 x 240 x 20 mm
Vikt
980 g
SAB
B
ISBN
9789163193293
Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok (häftad)

Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok

Från mammas mage til första sommarlovet. En fyll-i-bok.

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2006-09-01
329
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok Kan levereras innan julafton
Det här är boken jag saknade när vår dotter föddes, en bok där jag kan samla fler guldkorn från barnets uppväxt än bara från första året.>br<»Mina första år« sträcker sig från graviditeten till första sommarlovet. Varje skede har sitt kapitel. Skriv ner hur det var på bb och den första tiden därpå. Samla de klassiska »första gången« men även »sista gången«, då barnet slutar med något och blir stor. Fyll i och se hur favoritsakerna varierar under åren, vad barnet gillar att göra och inte. Klistra in teckningar i ett kapitel och skriv ner dagisminnen och skolstarten i ett annat. I »Dagboken« kan du skriva fritt vad som händer varje månad under första året, och sedan år för år. Ett kapitel ägnas åt tokigheter som barnet säger och gör, som man bara måste komma ihåg. I hela boken finns det mycket plats för fotografier. >br< Anna O >br<>br< P.S. Man måste absolut inte fylla i allt. Fyll i det du tycker är minnesvärt och så mycket du orkar. Du kan ju alltid riva ur sidor du får dåligt samvete av.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok
 2. +
 3. Mina första år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina första år av Lena Thunell, Elsa Beskow (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mina första år : från mammas mage till första sommarlovet : en fyll-i-bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra tidsspann!
  Cecilia, 21 november 2016

  Mycket bra, finns hur mycket som helst att fylla i, ett stort plus att det sträcker sig från graviditeten till barnet är 7-8 är gammal. Finns plats för foton som teckningar och massa roligt att fylla i om familjen och barnets utveckling! Rekomennederas varmt!

 2. En bok som innehåller allt
  Ann-Charlotte, 15 oktober 2015

  Superfin bok... Önskar jag hittade den här tidigare till mina andra barn.Innehåller allt och glömmer inget. Har köpt andra böcker till mina andra barn men ingen av dem håller måttet om man jämför med denna. Du blir inte besviken.

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Det här är boken jag saknade när vår dotter föddes en bok där jag kan samla fler guldkorn från barnets uppväxt än bara från första året.
»Mina första år« sträcker sig från graviditeten till första sommarlovet. Varje skede har sitt kapitel. Skriv ner hur det var på bb och den första tiden därpå. Samla de klassiska »första gången« men även »sista gången«, då barnet slutar med något och blir stor.
Fyll i och se hur favoritsakerna varierar under åren, vad barnet gillar att göra och inte. Klistra in teckningar i ett kapitel och skriv ner dagisminnen och skolstarten i ett annat.
I »Dagboken« kan du skriva fritt vad som händer varje månad under första året, och sedan år för år. Ett kapitel ägnas åt tokigheter som barnet säger och gör, som man bara måste komma ihåg. I hela boken finns det mycket plats för fotografier.
Anna O

P.S. Man måste absolut inte fylla i allt. Fyll i det du tycker är minnesvärt och så mycket du orkar. Du kan ju alltid riva ur sidor du får dåligt samvete av.

Fler böcker av Anna Oskarsson: Bröllopsboken, Tokboken och Mina Vänner.