Trygga föräldrar - harmoniska barn : genom Mental träning för blivande föräldrar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2008-11-01
Upplaga
1
Förlag
Ergobalans förlag
Medarbetare
Ekelund, Susanne (form) / Schibbye, Maria (foto)
Dimensioner
220 x 171 x 9 mm
Vikt
298 g
SAB
Oac
ISBN
9789163332982
Trygga föräldrar - harmoniska barn : genom Mental träning för blivande föräldrar (häftad)

Trygga föräldrar - harmoniska barn : genom Mental träning för blivande föräldrar

Häftad Svenska, 2008-11-01
164
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Se boken som en arbetsbok att skriva i. Övningarna som du själv skall göra är markerade på ett särskilt sätt, och där finns utrymme för egna anteckningar. Personlig utveckling kommer ofta smygande och man kanske inte genast ser sina egna förändringar utan kan ha glädje av att titta bakåt i sina anteckningar om hur man tänkte och gjorde tidigare. Det kan vara bra att som par ha var sin bok att skriva i.

Författaren, Monica Hansson, leg.fysioterapeut, ergonom. Under många år har hon ägnat sig åt förebyggande arbete inom företagshälsovården. Hon har vidareutbildat sig inom psykosomatik och därmed arbetat mycket med avspänning, stresshantering och mental träning. Boken kom till i samband med kursverksamhet för blivande föräldrar.

Boken har granskats av Ingegerd Hildingsson, barnmorska och docent vid Mittuniversitetet. Hon säger "att boken är ett välkommet inslag i föräldraförberedande aktiviteter. Den kan användas både av blivande och nyblivna föräldrar och av personal som arbetar med föräldraförberedande verksamhet. Boken fungerar också som ett redskap för var och en av oss i konsten att hantera stress".

Citat från föräldrar som gått kursen eller läst och övat med materialet: "Förlossningen gick så himla bra och var inte alls så hemsk eller smärtsam som jag väntat mig".
"När jag lyssnade på cd-skivan blev jag lugn och vågade möta smärtan. Förlossningen blev en fantastisk upplevelse. Jag känner mig säkrare i min mammaroll och oroar mig inte lika mycket."
Kursen var helt ovärderlig! Vår träning och mentala förberedelse blev vår hjälp när det var som svårast."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trygga föräldrar - harmoniska barn : genom Mental träning för blivande föräldrar
  2. +
  3. Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka... av Anna Flodberg, Ann-Charlotte Runnvik (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »