Per Sunds förunderliga äventyr (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2009-02-24
Förlag
Books on Demand
Dimensioner
211 x 148 x 14 mm
Vikt
360 g
SAB
Hc
ISBN
9789163340574
Per Sunds förunderliga äventyr (häftad)

Per Sunds förunderliga äventyr

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2009-02-24
249
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Per Sunds förunderliga äventyr Kan levereras innan julafton
Den är annorlunda. Men det måste man acceptera, man måste acceptera att även det icke synliga ibland kan ha behov av hjälp från oss vanliga synliga människor. Det är egentligen inte så mycket mer annorlunda än den slump som spelar så avgörande roll i de flesta av vår tids deckare. Huvudpersonen Per Sund får ett uppdrag från himlen, från en av de tjänstemän som har till uppgift att bedöma vem som skall få komma in, och vem som inte får komma in. Uppdraget hade lika gärna kunnat komma till Per Sund genom att han råkat höra vad några av konspiratörerna planerade. På ett Café eller i en tunnelbanevagn. Men vilken bakgrunden än är, hamnar Per Sund och hans väninna Petra mitt i händelsernas centrum och på nära håll får de uppleva vardagens grymma verklighet mitt i Afrika, i det krigshärjade Somalia. Per Sund hinner bara ana Afrika i denna bok. Liksom baron von Münchhausen flyger Per och Petra snabbt över händelsernas centrum, som på en kanonkula.Nästa bok, Per Sunds oväntade överraskning ger kanske en något djupare inblick i Afrika, men den kommer inte att kunna bli trovärdig om inte Nikodemus och de andra i himlens övre skikt får vara med och påverka händelseutvecklingen.Sagt av några läsare:En oerhört underhållande historik om Himlen och Stordatorn KimVilken bok, Staffan! Wow! JosefinDet är ett väldigt bra tema som jag verkligen uppmuntrar dig att fortsätta på, du tillkännagav ju även att det är en uppföljare på gång, jag längtar tills den kommer. MarkusSpännande läsning! Rymmer allt från oväntat besök från himlen till sjöpirater utanför Somalias kust. Jan Olov15% går direkt till Röda Korsets arbete i Östafrika. Gäller ända fram till sista december.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Per Sunds förunderliga äventyr
 2. +
 3. I det förflutna livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt I det förflutna livet av Dana-Wiking Wigren (häftad).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Per Sunds förunderliga äventyr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande bok

  Rolig och spännande läsning, som samtidigt väcker en del tankar. Jag sträckläste boken när jag fick den i min hand. När kommer del 2?

 2. Bra historia
  Gia, 7 mars 2009

  Den här boken var väldig rolig att läsa. Många tankar och funderingar väcktes. En bra historia som tar en med på en förunderlig resa. Räddningsaktioner, kärlek, humor och spänning.

Visa alla 2 recensioner