Undran inåt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2009-10-09
Upplaga
1
Förlag
Intromedia AB
Medarbetare
Olofsson, Anna (foto) / Olofsson, Kenneth (foto)
Dimensioner
265 x 205 x 10 mm
Vikt
540 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789163353475
Undran inåt (inbunden)

Undran inåt

Inbunden,  Svenska, 2009-10-09
249
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Undran inåt Kan levereras innan julafton
"Undran inåt" är en bok med många bottnar. Det är en angelägen bok som i ord och bild berör frågor av existentiell art. Boken kan ses som en vägvisare som visar på olika vägar men inte vad de innehåller. Upplev gärna dig själv som en själslig nomad och finn vägar till dina egna sanningar då du vandrar och undrar. Läs, undra och finn när du är dig själv närmast. Gå inte förbi dig själv i din undran. Verkligheten är som en tanke och blir mycket en tolkningsfråga. Du ser och upplever den utifrån din egen erfarenhet. För att kunna se skönheten i det vanliga behöver du kanske stanna upp ett ögonblick och ge dig tid och bara betrakta.

Kenneth Olofsson är beteendevetare med mångårig erfarenhet av arbete inom forskning och utbildning med inriktning på sociologi, pedagogik och psykologi. Han har mer än 30 års erfarenhet av guidning och handledning i personlig utveckling och medvetandeträning. Han har författat böckerna "Med fötterna på jorden och huvudet bland stjärnorna" (2003) samt "Autentisk Golf" (2004). Han har även gjort en CD med djupavslappning och meditation, "Den inre resan" (2009).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Undran inåt
 2. +
 3. Med fötterna på jorden och huvudet bland stjärnorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med fötterna på jorden och huvudet bland stjärn... av Kenneth Olofsson (inbunden).

Köp båda 2 för 486 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kenneth Olofsson

 • Med fötterna på jorden och huvudet bland stjärnorna

  Kenneth Olofsson

  Boken består av betraktelser över tankar och resonemang av existentiell art kring sådant som vi ofta tar för givet och går förbi och som ibland är svårt att förstå och förklara.

 • Autentisk golf

  Kenneth Olofsson

  I denna bok delar Kenneth Olofsson med sig av den mentala träningens djupare delar. Innehållet lever och andas med golfen, eller om man så vill, livet självt.