Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2010-03-29
Upplaga
1
Förlag
Prolead förlag
Medarbetare
Björnsdotter, Magdalena (foto)
Illustratör/Fotograf
Adrian van Berlekom
Dimensioner
220 x 140 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
Qbab
ISBN
9789163363566
Talangaccelererande ledarskap (inbunden)

Talangaccelererande ledarskap

Inbunden,  Svenska, 2010-03-29
231
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
EN LITEN BOK MED STORT INNEHÅLL

Äntligen en bok som framtidssäkrar ledarskapet. I Talangaccelererande ledarskap har affärspsykologen Jan Blomström på ett mycket slagfärdigt sätt beskrivit en formel för modernt ledarskap som känns både enkelt och kraftfullt för den nya tidens arbetsmarknad. Detta är en bok för alla som har ambitionen att skapa en modern arbetsplats där leveransfokus, delaktighet och prestigelöshet är tydliga kännetecken. Boken inspirerar dig till att skapa en kreativ arbetsplats präglad av personliga åtaganden där medarbetarnas talanger accelereras mot uppsatta mål. Förordet är skrivet av Camilla Littorin, förbundssekreterare vid Företagarförbundet. Vi får också ta del av 23 samhällsledande personers egna reflektioner kring det talangaccelererande ledarskapet utifrån just deras situation.

OM FÖRFATTAREN

Jan Blomström är bruksgrabben som gick vägen över att bli neuropsykologspecialist och vidare till den kvalificerade affärspsykolog som han är verksam som idag. Genom författande, föreläsningar och konsulttjänster förmedlar och implementerar Jan effektiva modeller för nästa generations arbetsmarknad.

OM FÖRLAGET

Prolead förlag startades 2010 och har som uppgift att ge ut nya tidens litteratur. Snabblästa böcker som på enkelt och konkret sätt rustar den nya tidens arbetsmarknad för sina framgångssagor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Talangaccelererande ledarskap
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Blomström