Skulle du vilja jobba med dig? : en ABC-bok om det svåra jobbet att vara medarbetare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-06-25
Upplaga
1
Förlag
Great Words
Dimensioner
220 x 170 x 15 mm
Vikt
262 g
SAB
Doka,Qbab
ISBN
9789163364334
Skulle du vilja jobba med dig? : en ABC-bok om det svåra jobbet att vara medarbetare (häftad)

Skulle du vilja jobba med dig? : en ABC-bok om det svåra jobbet att vara medarbetare

Häftad,  Svenska, 2014-06-25
229
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Skulle du vilja jobba med dig?" är en läsebok, men också en tankebok - och en skrivbok. Den hjälper dig att reflektera över dina egna tankar, beteenden, attityder, fördomar, problem, möjligheter och inte minst det egna ansvaret du bär som medarbetare, för din egen och gruppens utveckling. Boken är skriven för var och en som intresserar sig för sin egen roll som medarbetare i ett företag, en organisation, en grupp eller ett lag. Den kan med fördel användas för gemensam läsning i ett arbetsteam som vill få igång en diskussion kring tankar, idéer och målbilder för att skapa eng gemensam värdegrund och ta sitt medarbetarskap till en ny, mer utvecklande nivå.

Författaren Tommy Lundberg har arbetat hela sitt yrkesliv med kommunikation. Han har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Han har arbetat med extern och intern kommunikation för uppdragsgivare som Apple, Audi, Danske Bank, H&M, IKEA, SAS med flera. Sedan ett antal år tillbaka arbetar han som kommunikationsrådgivare, föreläsare och författare.
Tommy har tidigare skrivit "Ledarskap på Sandlådenivå", som nominerades till titeln Årets Ledarbok 2005, och "Ledarskap på Apstadiet" som nominerades till Årets HR-bok 2010, tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren. Han har också skrivit "Det är inte magi, det är energi" - en bok om mänskliga möten och upplevelsebaserad kommunikation, tillsammans med sina kompanjoner i event- och kommunikationsföretaget Brinc Relations.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skulle du vilja jobba med dig? : en ABC-bok om det svåra jobbet att vara medarbetare
  2. +
  3. Emplayment : ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Emplayment : ledarskap som frigör engagemang, e... av Tommy Lundberg, Jesper Ek (häftad).

Köp båda 2 för 602 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Lundberg