Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Pagina Classic
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2014-05-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Översättare
Johan Reimers
Originaltitel
Secret Garden
Dimensioner
252 x 250 x 10 mm
Vikt
516 g
SAB
P.08
ISBN
9789163610493

Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken

(71 röster)  |   Läs 15 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-31
139
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Över 60 000 sålda ex i Sverige!

Över 10 miljoner sålda ex världen över!


Välkommen till en magisk värld!
Gå på skattjakt i en magisk värld, avbildad i underbara, välgjorda och detaljrika tuschteckningar. Allt väntar på att färgläggas och få liv av dig.

I den Hemliga trädgården väntar skatter på att bli upptäckta. Små varelser som nyckelpigor och fjärilar, fåglar och förtrollade grodor döljer sig bland buskage och blomsterarrangemang. Och hittar du de gömda meddelandena och nycklarna så kommer du till slut att finna skattkistan

Delar av trädgården väntar på att du själv ska rita klart bilderna. Det här är en bok som egentligen aldrig kommer att bli färdig. En bok för blivande konstnärer och trädgårdsälskare i alla åldrar. <

Johanna Basford är inte endast illustratör, hemma i Skottland kallas hon för tuschteckningens evangelist. Johanna är traditionalist. Hon använder hellre papper, penna och pensel än datorernas illustrationsprogram. Hennes fantasifulla och magiska trädgårdslandskap visar hennes medfödda känsla för det sköna i naturen. Johanna är utbildad vid College of Art and Design i Dundee, Skottland. Hemliga trädgården har blivit en världssuccé och har totalt sålts i över 10 miljoner exemplar.

Läs mer www.johannabasford.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken
 2. +
 3. Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med världens mest älskade sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem dödade min fotboll? : en uppgörelse med vär... av Simon Bank (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Att måla
  Göran Larsson, 3 maj 2018

  Målarböckerna avsedda för barnbarnen men de verkade fantastiska! De blev i alla fall jätteglada över motiven i böckerna! Alla nöjda !

 2. Trevlig, rolig, spännande, klurig, avslappnande.
  Birgitta Liivo, 12 mars 2016

  boken får mig att slappna av och njuta. lite spännande att hitta olika gömda saker i bilderna. Det krävs lite tankeverksamhet . Det är skoj. den är avkopplande och avstressande som man behöver i dessa tider. När man flyger in i bilden är man här och nu. underbart!

 3. För tunna sidor
  HaW, 22 februari 2016

  Denna bok har för tunna sidor. Målar en med smala tuschpennor så går färgen igenom till andra sidan. Riktigt trist. Så är inte boken med havs och fiskemotiv. Den har tjockare blad.

 4. Detaljerad underbar bok
  Azalea, 17 februari 2016

  Min första vuxenmålarbok. Jag är väldigt nöjd med bokens alla detaljerade bilder där man hela tiden upptäcker nya detaljer. Dock är pappret lite väl tunt för mina tuschpennor. Den senaste boken av samma författare har tjockare papper.

 5. Barnbarnspresent
  Barbro Thulin, 14 januari 2016

  Köpte denna bok till ett barnbarn. Det blir den perfekta gåvan att sysselsätta sig med en regnig eftermiddag hos mormor.

 6. Fin målarbok som väcker glädje och lust
  Ann-Cathrine Hartelius, 17 november 2015

  Hemliga Trädgården är en målarbok med många fina detaljer. Även med en välvässad penna kan det vara svårt med de allra finaste detaljerna, men varför inte lämna vissa detaljer vita? Det ger också fin effekt. Boken väcker lust och det är svårt att sluta måla. Det passa inte mig att det är tänkt att en ska fylla i och rita själv, men det låter jag glatt bli och bläddrar vidare. En anmärkning har jag och det är att papperet är lite för tunt, där håller jag med en tidigare recensent. Men ändå - j... Läs hela recensionen

 7. Fin bok
  Carina El, 12 november 2015

  Nästan perfekt , bara väldigt mycket blad så jag blir trött på grönt , gillar dock inte de bilder man ska lägga till , d jag inte kan rita alls

 8. Underbar teckningsmeditation
  Lisa Katarina, 16 september 2015

  Helt underbar tecknings-bok som ger den allra bästa avkopplingen!
  Många vackra teckningar att fylla i med smakfulla och lämpliga färger.
  Rekommenderas varmt!

 9. Bästa målarboken!
  Ewa Norling, 10 september 2015

  Jag blev positivt överraskad av "Min hemliga trädgård". Så otroligt fina, detaljrika och välgjorda sidor. Denna bok passar mig perfekt eftersom jag har artros i fingrarna och därför svårt att teckna små detaljer. Den här boken är perfekt för mig då målarlusten infinner sig. Jag glömmer tid och rum och befinner mig i min egen hemliga trädgård. Så otroligt avstressande! Jag rekommenderar verkligen denna fina bok till nutidens stressade människor. Med boken och färgpennorna till hands är det omöjligt att stressa. Skönt!

 10. Vilket tidsfördriv
  helen björk, 30 juli 2015

  Jag har hittat en ny passion som fyller mina dagar. Tack Johanna Basford ! och ni andra som gör målarböcker till vuxna. Bry er inte om dåliga recensioner.

  Till och min man är djupt engagerad i målandet och vilka alster vi gör hemma nu ! Sådana konstverk. Längtar till när det släpps en ny bok som jag tror kommer att handla om havet.

  Tack!

 11. Fin, men inte riktigt vad jag förväntat mig
  Love2Read, 28 maj 2015

  Trots att många anser att det här är målarböckernas Målarbok för vuxna, måste jag säga att jag blev lite besviken när jag fick hem den och bläddrade igenom den. Visst, bilderna är fina och detaljrika, men på 28 st av sidorna är det meningen att man själv ska rita färdigt bilderna. Det jag förväntar mig av en målarbok är att jag kan ta fram färgpennor och färglägga bilderna i den och njuta av en stunds avkoppling, inte att jag själv ska behöva rita bilderna först.
  Efter att ha läst flera r... Läs hela recensionen

 12. Underbar!

  En jättehärlig målarbok för vuxna med många detaljer, kan starkt rekommendera!! Bra som avkoppling, lite meditativt. Färgpennor är bäst att använda, tusch går lätt igenom.

 13. Hemliga Trädgården.
  Lisa, 18 mars 2015

  Blev så glad när jag hämtade ut denna. Efterlängtad var den och tittade igenom den snabbt, blev faktiskt besviken för det var många sidor, där man ska fylla i själv. Men började måla ganska omgående ändå. Hade frågat på facebook i en grupp där jag fick tips om denna, om vilka pennor man ska använda och jag använde dom som hade rekommenderats. Tyvärr läckte det färg på baksidan så mitt betyg blir bara en 3:a då sidorna borde vara tjockare, så färgen inte går igenom. Köpte sen Förtrollade Skog... Läs hela recensionen

 14. Fantastik
  Lisa Nilsson, 23 februari 2015

  Magisk nästan men tyvärr får den inte 5 i betyg. Jag ritar med stabilo pennor och dom ska inte gå igenom, men ändå gör dom det. De enda som inte går igenom är vanliga pennor, inga tusch men då får man inte den färgen som man vill ha.
  Ett bättre papper borde användas eller tjockare bok då baksidan kunde vara tom. Nu förstörs bilderna vilket är tråkigt. Sen borde det vara typ nån spiral som håller, så vikningen i boken inte tar bort en del.
  Ändå väldig avkoppling då man ritar.

 15. Hemliga trädgården
  Evelina (Trollhättan), 27 januari 2015

  Helt fantastisk bok både för vuxna och barn. Jätteroligt för mig som är vuxen att kunna färglägga något som är lite mer komplicerat. Tyvärr så försvinner bitar av vissa uppslag i bokens bindning i mitten. Men jag tycker att resten av boken väger upp för detta :)

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Johanna Basford