Oemotståndlig : därför är du beroende av din smarta telefon (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2018-04-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina
Översättare
Lars Ahlström
Originaltitel
Irresistible - The Rise of Addictive Technology and the Busi
Dimensioner
217 x 145 x 28 mm
Vikt
522 g
SAB
Do
ISBN
9789163615580

Oemotståndlig : därför är du beroende av din smarta telefon

Kartonnage,  Svenska, 2018-04-30
126
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi är beroende. Vi jagar likes på Instagram, uppdaterar ständigt mejlen och förlorar oss i Facebook-flöden. Unga som vuxit upp efter millennieskiftet tillbringar så mycket tid framför skärmar att de knappt kan umgås med levande människor. Många av oss skulle inte uthärda ens en dag utan vår smartphone.

I Oemotståndlig belyser Adam Alter orsakerna till vårt epidemiska beteendeberoende och avslöjar varför så många av dagens produkter äger en förrädisk dragningskraft. Smarta telefoner och datorer suddar ut avstånden mellan människor och deras magnetism är ingen slump. Företagen finjusterar sina produkter tills de nästan är omöjliga att motstå.

I den här boken visar Alter hur du kan dra nytta av tekniska innovationer. Alters råd hjälper dig att bli mer närvarande i nuet samtidigt som du drar en tydligare gräns mellan arbete och fritid. Det går att vara lycklig i de beteendemässiga beroendenas tidevarv om man bara lär sig hur.

Adam Alter är docent i psykologi och marknadsföring vid New York University. Han är bästsäljande författare och har skrivit för ett flertal välrenommerade tidskrifter, däribland The New Yorker, The Atlantic och Wired.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Oemotståndlig : därför är du beroende av din smarta telefon
  2. +
  3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Adam Alter