Matte och jag (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
MacMedia
Dimensioner
160 x 140 x 10 mm
Vikt
207 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163725166
Matte och jag (häftad)

Matte och jag

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-05-20
99
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Matte och jag Kan levereras innan julafton
Boken handlar om mig och Matte och då borde jag också få vara med och berätta. Annars tycker jag det blir orättvist. När Matte går ut i köket för att koka sitt te smyger jag upp på hennes stol och lyckas, trots mina stora tassar, skriva några rader på hennes dator.

Cocker spanieln Alfons delar här med sig av sina iakttagelser och funderingar parallellt med Mattes skildring av deras liv tillsammans. Berättelsen börjar när Alfons kom till Annika som tvååring och de skriver om glädjeämnen och sorger ur sina olika perspektiv fram till den dag Alfons lämnar jordelivet.

Annika McClintock är journalist och författare med Lund som bas. Hon har skrivit artiklar i dags- och veckopress, arbetat med radio och författat en handfull böcker, till exempel "Wallanders Värld (2010) och "Tolv skånska slott". Annika har också fått novellerna "I koltrastens skugga" (2016) och "Det röda sidenbandet (2018) publicerade.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matte och jag
 2. +
 3. Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hi... av Mikael Lindnord, Val Hudson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matte och jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig bok som värmde hjärtat!
  Erika Larsson Norlund, 29 januari 2020

  Jag tyckte jätte mycket om boken och eftersom jag själv har hundar så finns det mycket som jag kan relatera till.
  ~
  I boken får man följa Alfons som är en cockerspaniel och hans matte. Den delar både Alfons och hans mattes perspektiv vilket mellan varven blir rätt humoristiskt.
  ~
  Det var verkligen en bok som gick direkt till hjärtat och blandar glädje men även den jobbiga delen av att få lov att säga farväl till sin älskade vän.❤💔
  ~
  Efter att ha läst bo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika McClintock

 • Tolv skånska slott = Twelve castles in Scania

  Annika McClintock

  Denna praktiska, lilla guidebok presenterar tolv skånska slott, som är öppna för allmänheten. När byggdes slotten? Vem bodde där? Hur används slotten i dag? Spökar det? Finns kafé eller restaurang? Var får jag mer information? Här hittar du alla s...