Ett skrämmande möte - av passion och skräck (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2013-05-17
Förlag
Vulkan
SAB
Hc
ISBN
9789163727115
Ett skrämmande möte - av passion och skräck (häftad)

Ett skrämmande möte - av passion och skräck

Häftad,  Svenska, 2013-05-17
249
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett skrämmande möte - av passion och skräck Kan levereras innan julafton
Jennifer är en småstadstjej som arbetar natt på ett av stadens äldsta hotell. Hon möter verklighetens alla problem såsom trista arbetssituationer och konfrontationer med före detta pojkvännen jämte utekvällar och party-liv, men till skillnad från andra får hon utöver detta även uppleva brinnande passion och underliga möten med en ung och mycket attraktiv man som hon till en början uppfattar såsom en dröm men som mer och mer skrämmer henne. En tillfällig sexuell kontakt mördas och Jennifer ser hela förloppet genom en dröm, då hon även tror sig se en mardrömsliknande varelse och upplever möten som hon sedan inte vet om det verkligen inträffade, börjar hon förlora tilltron till sitt eget förstånd. Hennes förhållande till den mördade gör henne även inblandad i utredningen och innan hon vet ordet av är hon mitt i en okontrollerad berg och dalbana. Mitt i denna diffusa verklighet träffar Jennifer Marcus, en stilig ung man som hon alltid haft ett gott öga till men som efter gymnasietiden flyttade utomlands. Romansen blossar upp och de två får tillsammans tampas med både kärlek och ondska innan de kan vara tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett skrämmande möte - av passion och skräck
  2. +
  3. Tjejer gör lumpen för att de är lesbiska, eller för att få sex

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tjejer gör lumpen för att de är lesbiska, eller... av Pauline Wennergren (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pauline Wennergren

  • Tjejer gör lumpen för att de är lesbiska, eller för att få sex

    Pauline Wennergren

    Bokens titel är baserad på vad en av de värnpliktiga killarna år 2006 faktiskt tyckte och yttrade. "Jämställdhet, jämlikhet och fler kvinnor i försvaret" sa ÖB men hur var det egentligen? Fungerade det? Här finns en öppenhjärtig berättel...