Att vara mästare : en grundbok i praktisk pedagogik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2013-11-25
Upplaga
2
Förlag
Psykobiotaktiska institutet
Dimensioner
200 x 150 x 5 mm
Vikt
186 g
SAB
Ea,Dok,158.2
ISBN
9789163743382
Att vara mästare : en grundbok i praktisk pedagogik (häftad)

Att vara mästare : en grundbok i praktisk pedagogik

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-11-25
151
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
ANDRA UTGÅVAN. Precis som titeln antyder är det mästarlärandet som är i fokus. Här delas lärandeprocessen in i tre steg som är enkla att följa. Både undervisning och handledning blir grundligt förklarade och du får konkreta verktyg att arbeta med. De teoretiska utgångspunkterna är i första hand mästarlärandet, aktionsforskningen och Transaktionsanalysen. Det finns även ett helt kapitel om handledningspsykologi som bland annat tar upp elevernas behov av att protestera och hur man kan hantera det.

För dig som arbetar med organisationsutveckling eller fortbildning finns det ett helt kapitel med ett färdigt koncept om hur man på bästa sätt etablerar ny förmåga i organisationer och medarbetare.

Håkan Nilsson har en mastersexamen i pedagogik och har undervisat sedan 1989. I denna bok kopplar han ihop sin egen erfarenhet med teori och praktik. Resultatet är en grundbok i praktisk pedagogik, lämplig för alla som har med utbildning och handledning att göra och lämpar sig väl för eftergymnasiala studier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att vara mästare : en grundbok i praktisk pedagogik
  2. +
  3. Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känslofällan : ta makten över dina känslor, tan... av Siri Helle (kartonnage).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att vara mästare : en grundbok i praktisk pedagogik. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och lättläst
    Kristina, 28 september 2016

    Boken är både intressant och lättläst. Nivån sträcker sig hela vägen från grundläggande till avancerad. Rekommenderas till alla som arbetar med utbildning av något slag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Nilsson