Lilla syster Kanin och alla hennes vänner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lilla syster kanin
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2006-08-01
Utmärkelser
Astrid Lindgren-priset
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
215 x 170 x 10 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163854248

Lilla syster Kanin och alla hennes vänner

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2006-08-01
81
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  35
Visa alla 1 format & utgåvor
Att leka tillsammans kan vara svårt. Lilla syster Kanin och hennes vän ner tycker olika saker är kul. De försöker leka varandras lekar, men d et är bara kråkan som kan flyga, grodan som kan dyka, snigeln som gå u pp för väggar och klättra upp och ner i taken, och så vidare. Men vad kan de göra tillsammans då? Jo, läsa en bok. Lilla syster Kanins store bror läser för dem alla. Fast de skrattar förstås åt olika saker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lilla syster Kanin och alla hennes vänner
 2. +
 3. Lilla syster Kanin blir jagad av en räv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla syster Kanin blir jagad av en räv av Ulf Nilsson, Eva Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 230 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lilla syster Kanin och alla hennes vänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok om olikheter och styrkor.

  Att ha massor av vänner är härligt; men när ALLA är olika vad kan man då göra som ALLA tycker om? Den här boken lyfter det här med att ta hänsyn och se till varandras styrkor och svagheter. Fina illustrationer!

  Lillasyster Kanin har massor av vänner; men dem är väldigt olika varandra och tycker om olika saker. Hur hittar man då vad som man har gemensamt? Jo man säger vad man gillar och så få alla säga vad man tycker. Men om Inget verkar falla dem alla i smaken vad gör man då? Jo man ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulf Nilsson

Övrig information

Att leka tillsammans kan vara svårt. Lilla syster Kanin och hennes vänner tycker olika saker är kul. De försöker leka varandras lekar, men det är bara kråkan som kan flyga, grodan som kan dyka, snigeln som gå upp för väggar och klättra upp och ner i taken, och så vidare. Men vad kan de göra tillsammans då? Jo, läsa en bok. Lilla syster Kanins storebror läser för dem alla. Fast de skrattar förstås åt olika saker.