Starkast i klassen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Klass 1b (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2006-08-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
En rejäl ryggsäck
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
215 x 152 x 8 mm
Vikt
220 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163855153

Starkast i klassen

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2006-08-01
95
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Edvin letar i ryggsäcken efter sitt äpple. Han provar det lilla facket där nere, men det är tomt.
Då tittar han i sidofacket. Det är också tomt. Han öppnar det stora facket. Det är alldeles svar där nere. Edvin kan inte se något äpple. Han letar och letar ... "

I dag börjar skolan och alla har sina ryggsäckar med sig. Edvins mamma och pappa hann inte köpa någon ny till Edvin, så han får ta en som pappa fått från sitt jobb. Den är rymlig och rejäl med många fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin! Ibland kan det till och med vara svårt att se vad som finns i den, för att den är så stor. Men man får plats med mycket, bara man orkar bära allt ...

"Klass 1b" är en nyproducerad serie lättlästa böcker som ingår i Lätt att Läsa. Här får vi möta en skolklass i en serie fristående böcker, där varje bok har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner.
"Starkast i klassen"är en vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor i lågstadiemiljö. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.

Boken är roligt och färgstarkt illustrerad av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross är författare, översättare och lågstadielärare, med en stor produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare bakom sig.

Tidigare utgiven under titeln "En rejäl ryggsäck".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Bross

Övrig information

Det är första dagen i skolan och Edvins föräldrar har inte hunnit köpa någon ny ryggsäck till Edvin. I stället får han ta en som pappa har fått från sitt jobb. En jättestor ryggsäck med jättemånga fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin! Den andra fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.

OBS! Tidigare utgiven under titeln "En rejäl ryggsäck".