Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Klass 1 B (del 18)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2014-07-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Dimensioner
220 x 160 x 10 mm
Vikt
242 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163870927

Inbrott i skolan

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-07-01
93
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Helena Bross lättlästa böcker om barnen i Klass 1b tillhör klassikerna inom börja-läsa-genren. I ettagluttarnas egen favoritserie kan både killar och tjejer känna igen sig. Men idag har det hänt något ovanligt när kompisarna i Klass 1b kommer till skolan ... Edvin tänker på sin matte-remsa. Det ska bli kul att jobba med den. Men när han kommer till skolan är det inte som vanligt. Det står en polisbil på parkeringen! - Det har varit inbrott i skolan i natt, säger deras lärare Peter. Datorerna är borta. Polisen är här och letar efter spår. Och när Edvin ska börja jobba med sin remsa upptäcker han att den är borta! Kan det vara tjuvarna som tagit den? Som tur är kan polishunden Zorro hjälpa till att leta. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien om barnen i Klass 1b. Läs också: Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål och Allra bästa kompisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Inbrott i skolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande i skolan
  Kent Leonardsson, 30 juni 2021

  Den var bra, speciellt polishunden Zorro var bra som hittade en matteremsa. Fina illustrationer och ett bra slut på boken
  Hälsar Annie!

 2. Lättläst och lagom spännande

  
Philip 7 år:
  Jag har läst Inbrott i skolan för mamma. Den handlar om Edvin och Jonas. Jonas har gjort en lång rulle av papper med många siffror. Det kallas för 1000-remsa. Han skriver alla tal från 0 till 1000. Edvin vill också göra en remsa. Det är inbrott i skolan och Edvin tror att någon stulit hans långa 1000 remsa. Tjuvarna har bara tagit datorer. Polisen kommer till skolan och en polishund. De hjälper till att leta. Polishunden Zorro hittar vem tjuven är¿ Det är fina bilder o... Läs hela recensionen

 3. Spännande!
  Tanttessan, 20 augusti 2014

  Min dotter, just fyllda 7 år, och hennes kompis som snart fyllde 7, vill höra boken om och om igen. Den väcker en massa tankar hos dem och det dyker upp nya saker att prata om varje gång. Mycket bra - och lagom nivå på spänningen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Helena Bross