Eva & Adam : en historia om plugget, kompisar och kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Eva & Adam (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2013-02-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789163872525
Eva & Adam : en historia om plugget, kompisar och kärlek (e-bok)

Eva & Adam : en historia om plugget, kompisar och kärlek E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-02-01

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Eva och Adam går i samma klass på mellanstadiet. Konstigt nog är de väldigt bra kompisar utan att vara kära i varandra. Alla andra tycker i alla fall att det är konstigt. Adams kompis Alexander, som är tjejtokig, tycker självklart att Adam ska fråga chans på Eva. Adam tycker att det är bra som det är. När man är kompisar är det så naturligt att umgås, man behöver inte krångla till det. Och framförallt är det inte lika läskigt som att vara ihop. För vad gör man då?!?

Eva och Adam berättar om de vanliga våndorna och glädjeskutten som unga genomgår i början av puberteten. Vilka ska Annika bjuda på sin föräldrafria födelsedagsfest? Och hur ska Adam genomleva ryska posten - en lek han aldrig har lekt? Och en långtradare, vad är det? Är det pinsamt eller roligt att ta gitarrlektioner i den kommunala musikskolan? För att inte tala om klassresan, som eleverna vill ska gå till Köpenhamn eller New York, men som till slut blir till Dalarna med ett studiebesök på sågverk. Men konstigt nog blir resan ändå en av höjdpunkterna under mellanstadiet.

Eva & Adam är det mest kända mellanstadieparet i Sverige! De populära berättelserna om kärlek, kompisar och plugget finns att läsa som böcker och seriealbum, som följetong i tidningar, som teveserie och biofilm (som sågs av 380 000 biobesökare), videor, cd-romspel och cd-skivor. Hittills har böckerna och albumen om Eva och Adam sålts i över 700 000 exemplar i Sverige, och böckerna finns översatta till sex språk!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Måns Gahrton