Mitt lyckliga liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (23.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dunne (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Utmärkelser
Astrid Lindgren-priset
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
ISBN
9789163876219
Mitt lyckliga liv (e-bok)

Mitt lyckliga liv E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2017-12-06

Styckköp

27

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den här natten kan Dunne inte sova. "Räkna får!" säger pappa. Men Dunne räknar andra saker i stället: alla gånger hon varit lycklig - och olycklig.

Dunne har längtat efter att börja skolan i hela sitt liv. Men när det äntligen är dags blir hon knäsvag - tänk om hon inte får nån kompis! Att gå i skolan utan att ha kompisar är ju värsta mardrömmen, mycket värre än att inte kunna lära sig det där med att läsa och skriva. Vilken tur att Dunne och Ella Frida hittar varandra på skolgården redan nästa dag. De börjar gunga ihop och det fortsätter de med hela höstterminen. Dunne är lycklig, och när hon och pappa firar jul hos mormor och morfar kan hon inte låta bli att längta efter att skolan ska börja - för då får hon träffa sin bästis igen. Men något har hänt under lovet. Ella Frida klarar inte av att berätta vad, fröken får göra det. Och Dunne förstår inte hur hon någonsin ska kunna bli lycklig igen ...

Mitt lyckliga liv utsågs till The New York Times Most Notable Books 2013 och nominerades till Deutsche Jugendliteraturpreis 2012.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rose Lagercrantz