Den bistra sanningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (31.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 5)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
ISBN
9789163878701

Den bistra sanningen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-12-06

Styckköp

37

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Greg Heffley har alltid haft bråttom att växa upp. Men det här med att bli äldre - är det verkligen så bra som det sägs?

Vår oförvägne hjälte Greg är på väg in i en av livets stora utmaningar, puberteten. Plötsligt måste han ta större ansvar. Men framför allt måste han tackla de läskiga förändringar som händer med kroppen när man växer - allt detta utan hjälp av Rowley, hans beskedlige bästis som fick nog av Gregs fasoner under sommarlovet.Fixar Greg allt detta på egen hand? Eller måste han stå ut med "den bistra sanningen" - att livet ständigt förändras på gott och ont? Trots sin obotliga sjävcentrering inser Greg att han behöver sin trogne vän. Frågan är: behöver Rowley Greg?

"Dagbok för alla mina fans" har sen starten 2007 gjort succé i USA. Hittills ingår fem storsäljande titlar i serien som sålts till mer än 36 länder. I november 2011 kommer den sjätte med en första tryckning på 6 miljoner ex! Totalt över 50 miljoner tryckta ex i USA och Kanada. Två filmer som bygger på böckerna har haft premiär i USA.

Prisas brett för sin humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga unga läsare och göra dem till ivriga sådana. Kul och spännande form där serieteckningar och text tillsammans berättar en historia - om hur det verkligen är att vara barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den bistra sanningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite kort
    -, 20 december 2020

    Jag tycker att boken var lite svag och två ord kunde ibland bli ett oläsbart ord

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeff Kinney