Monsterhavet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Percy Jackson (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-06-03
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Torun Lidfeldt Bager
ISBN
9789163881275

Monsterhavet E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-06-03

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Möt Percy Jackson, som upptäcker att han faktiskt är född till att vara något mer än en vanlig människa ... Han är född till hjälte!Percy har knappt hunnit hämta sig från förra sommarens blixtjakt, innan han hamnar i ett nytt svindlande äventyr! Den här gången med havsmonster, sirener och andra mytologiska figurer. Hans mål är att rädda sina kompisar och sommarlägret från undergång, men för att kunna göra det måste han hitta det gyllene skinnet, som en grym cyklop har lagt beslag på. Samtidigt flåsar andra odjur honom i hälarna, de vill gärna se att han misslyckas.Detta är den andra boken om Percy Jackson som har Poseidon som far och en vanlig dödlig mamma. Här möts vår samtida vardag och grekiska gudar i en berättelse man inte kan lägga ifrån sig!

I USA är Rick Riordans serie om halvguden Percy ett superfenomen i Twilight-klass. De övriga delarna heter "Född till hjälte", "Titanernas förbannelse", "Kampen om labyrinten" och "Striden om Olympen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Monsterhavet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Eva (Huddinge), 29 februari 2024

    Den var helt fantastisk, jag kunde inte lägga ifrån mig den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan