Apor och andra djur (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Nalle
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
14
Utgivningsdatum
2015-05-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Jan Lööf
Dimensioner
160 x 150 x 5 mm
Vikt
135 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163883705

Apor och andra djur

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2015-05-04
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  27
Visa alla 1 format & utgåvor
Jan Lööf är en mästare på att teckna exotiska djur som både stora och små tycker är underbara att titta på. Bilderna presenteras i ett stadigt litet format för de allra yngsta.

Här kan man peka på noshörningar, elefanter, zebror, lejon och så klart på en massa härliga apor. Tydliga konturlinjer och klara färger gör det enkelt för de yngsta barnen att känna igen djuren.

"Nalleböckerna" är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. "Nalleböckerna" är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll.

År 2014 kom Ingrids första djurbok av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Nu kör vi! av Jan Lööf, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut! av Maria Nilsson Thore och Annika Thore.

Nu kommer Apor och andra djur och tre nya titlar: God natt Ingrid av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Djurungar på gården av Oskar Jonsson samt Gunga högt! av Maria Nilsson Thore och Annika Thore.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Apor och andra djur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk författare.

  Jan Lööf är en fantastisk författare som verkligen fångar barns intresse för böcker. Det händer alltid något spännande på varje sida.

 2. Tråkig
  Andrea Järvenby, 30 mars 2021

  Dova färger, ingen text alls. Blir tråkig för barn som gillar starka tydliga färger! Det finns bättre böcker för bebisar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jan Lööf