Det långa loppet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (32.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 9)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
ISBN
9789163884009
Det långa loppet (e-bok)

Det långa loppet E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2017-12-06

Styckköp

37

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Läsarna älskar Greg och hans dagbok ... förlåt, "loggbok". I den nionde dagboken avslöjar han den osminkade sanningen om familjens bilsemester, den som skulle bli så rolig och mysig för dem alla. Det är inte för inte som bokserien "Dagbok för alla mina fans" är en megasuccé i Sverige och resten av världen.

Att hoppa in i bilen och bara dra iväg längs vägarna på semester låter som ett hägrande äventyr för de flesta. Det vill säga om man inte ingår i familjen Heffley ... Resan hinner knappt börja innan problemen tornar upp sig - det ovälkomna besöket av vilda fiskmåsar i bilen är bara en av alla tålamodsprövande situationer som dyker upp längs vägen. Men även den värsta mardröm kan förvandlas till ett spännande äventyr, och denna resa blir ett äventyr som Greg och hans familj sent ska glömma.

Böckerna prisas brett för sin träffsäkra humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga unga läsare och göra dem till ivriga sådana. Kul och spännande form där serieteckningar och text tillsammans berättar en historia.

"En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna och hittills har det internationellt tryckts sammanlagt mer än 150 miljoner exemplar! Det finns även tre spelfilmer som bygger på de tre första böckerna i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeff Kinney