Novas hemlighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (51.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Den magiska djuraffären (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2015-07-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
ISBN
9789163885068

Novas hemlighet E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2015-07-01
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
För alla som gillar Axel och Omar kommer här en ny serie med magi, spänning och gulliga djur i Extra lätt att läsa, med text i versaler. Linn Hallberg, författare till de omåttligt populära hästböckerna om Sigge, samarbetar med illustratören Jonna Björnstjerna i böckerna om "Den magiska djuraffären". Nova drömmer om ett eget djur. Som tur är finns en magisk djuraffär i staden ...

Nova drömmer om ett eget djur, en vän, någon att älska. Och Nova har en hemlighet: hon vet att det finns en magisk djuraffär i staden. Nova ska åka dit när hon har sparat ihop tillräckligt mycket pengar för att köpa ett husdjur. Hon sparar och räknar sina guldpengar, och en dag sätter hon sig på bussen. När hon kommer till den magiska djuraffären är det lite läskigt. Här jobbar en mystisk tant och överallt hörs konstiga ljud. Kommer Nova till slut att få ett eget djur? Ska hon till slut få en vän, någon att älska?

Novas hemlighet är den första delen i serien "Den magiska djuraffären". Boken ingår i Extra lätt att läsa, serien för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler! I Extra lätt att läsa ingår även serierna "Djurkompisar" och "Solgatan 1", om Axel och Omar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lin Hallberg