Bjäran (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 4)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-04-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
ISBN
9789163885242

Bjäran E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2015-04-24

Styckköp

37

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. "PAX" är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern fyllt med drama, magi och action som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Skapat av deckardrottningen Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, Ingela Korsell, och illustreras av serietecknaren bakom bland annat Batman - Henrik Jonsson. Här har vi vår nya nordiska klassiker!

Bröderna Alrik och Viggo har hjälpt en myling som har härjat i Mariefred att få ro, men vad de inte vet är att den mystiska Iris smider sina egna planer. Vem är hon egentligen och vad vill hon med Alrik och Viggo...? Det börjar försvinna saker från invånarna i stan, och Alrik står högt upp på listan över misstänkta. Men vad Mariefredsborna inte vet är att det ligger magi bakom stölderna. Någon har skapat en bjära! Vänskap och syskonrelationer sätts på prov i den fjärde delen i succéserien - Bjäran!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Kultförklarade Pax-serien fortsätter sitt segertåg på alla bästsäljarlistor och tokhyllas av en enig kritikerkår. Med den fjärde boken, Bjäran befäster serien sin plats i svensk urban fantasy-tradition.

Böckerna i serien heter:

1. Nidstången

2. Grimmen

3. Mylingen

4. Bjäran

5. Gasten

6. Näcken

7. Pestan

8. Vitormen

9. Maran

10. Draugen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bjäran. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bokkommentar
    Erik, 27 februari 2022

    Så bra och spännande. Ser fram emot att läsa fortsättningen i Gasten som kommer efteråt och Mylingen som gjordes före. Dom har jag inte läst.

  2. Roligt och lätt läst
    Martin Silvlund, 22 mars 2019

    Spännande att läsa, det händer mycket hela tiden och varje kapitel slutar med en längta att börja läsa i nästa kapitel.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna