Ingenting och allting (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2016-09-01
Utmärkelser
Spårhunden
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Stålmarck
Originaltitel
Everything, Everything
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
David Yoon
Dimensioner
210 x 135 x 21 mm
Vikt
370 g
SAB
uHce
ISBN
9789163889448
Ingenting och allting (häftad)

Ingenting och allting

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-09-01

Slutsåld

Ingenting och allting är en förbluffande stark debutroman. Fantastiskt språk vävs samman med originella illustrationer som tillsammans berättar en kärlekshistoria som inte liknar någon annan. Ömsint, stark och med en oväntad twist. Given sträckläsning för alla John Green-fans.

Vi kanske inte kan förutsäga framtiden, men vissa saker går ändå att förutspå. Som att jag kommer att bli kär i Olly. Och att det kommer att sluta i katastrof.Maddy lider av en extremt ovanlig sjukdom som i princip innebär att hon är allergisk mot världen. På sjutton år har hon aldrig varit utanför huset. Hon fördriver sina dagar med att plugga på distans, umgås med sin mamma och sköterskan Carla och läser mängder av böcker.Så en dag flyttar den jämnårige Olly in i huset bredvid - svartklädd, graciös som en katt och med ögon blåa som Atlanten. Fascinerade betraktar de varandra från varsitt fönster. Men när de börjar chatta och lär känna varandra på riktigt inser Maddy att hon måste få träffa honom, vilka riskerna än är. För vad är egentligen livet värt om man aldrig får veta hur det är att älska någon på riktigt?Nicola Yoons debutroman landade rakt på första platsen på NY Times bestsellerlista och hyllas nu av tjugotusentals läsare på bl.a. Goodreads.com. Bästsäljaren har översatts till 33 språk och blir nu även storfilm med Amandla Stenberg och Nick Robinson, i regi av Stella Meghie. Filmen har biopremiär den 19 maj i USA och kommer till Sverige den 9 juni. Filmen produceras av MGM and Warner Brothers.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingenting och allting. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. rörande
    Saga, 2 mars 2017

    En av de vackraste och mest rörande böckerna jag läst. Jag älskar även att texten ibland bryter av med "handskrivna" anteckningar och listor. Men samtidigt som den är fantastisk så är den sorglig och jag kan inte hjälpa att jag börjar gråta av den här boken, både för att den är vacker och sorglig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicola Yoon