Beppe testar! 15 detektivexperiment (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (29.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Beppe testar
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2016-06-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Kjell Thorsson
ISBN
9789163889813

Beppe testar! 15 detektivexperiment E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2016-06-07
29
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Har du drömt om att jobba som spion eller att lösa mysterier? Visste du att polisen ofta behöver göra viktiga experiment för att få fram ledtrådar och bevis mot brottslingar? Experiment som du faktiskt skulle kunna göra hemma själv. Häng med när Beppe Singer testar!

I den här boken får du veta hur man kan tjuvlyssna genom dörrar, avslöja om någon varit inne i ditt rum när du varit borta och testa att skriva hemliga meddelanden som ingen annan än mottagaren kan läsa. Du kommer också att få träna dina detektivsinnen för att kunna beskriva en brottsplats, känna igen hårstrån, fingeravtryck, ja, till och med läppavtryck! Att vara uppmärksam, hitta avslöjande spår och kunna lista ut vem som gjort vad - det är sånt vi alla har nytta av. Och vem vill inte bygga en detektivkikare som man kan spana runt hörn med?

En inspirerande bok med många timmars spännande sysselsättning av barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer. Här har han samlat 15 detektivexperiment som inte kräver någon särskild utrustning. Det är bara att följa de tydliga instruktionerna som åtföljs av Åsa Liffners foton och Kjell Thorssons illustrationer. Samtidigt utkommer aktivitetsboken Beppes detektivpyssel. Och för den som vill ha mer finns även Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppes vetenskapspyssel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beppe Singer