Öppet mål (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (9.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Bästa klubben (del 5)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2016-09-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mats Vänehem
ISBN
9789163893124
Öppet mål (e-bok)

Öppet mål E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2016-09-02
27
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I lättlästa fotbollsserien "Bästa klubben" tränar ett killag och ett tjejlag ihop. Berättelserna handlar lika mycket om fotboll som om livet utanför planen. De är perfekta för barn som precis kommit igång med läsningen! Magnus Ljunggren och Mats Vänehem har också skapat den populära serien om "Riddarskolan".

Det börjar en ny kille i laget. Han är jättebra och Joel som hittills varit en av de bättre känner sig hotad. Laget ska åka på turnering, men Joel är bara intresserad av sitt eget spel för att visa att han är bäst i laget. Ännu värre blir det när Joels bästa kompis börjar spela bra med den nya killen, de gör mål på mål. Joel blir sur och arg, och det slutar med bråk. Joel blir utpekad som syndare och tänker ta hämnd på den nya killen ...

En annan i laget, Henke, vill inte alls följa med på turneringen för han är rädd för att sova borta. Men han följer ändå med. Fast när de kommer dit blir det inte bättre av att de andra berättar spökhistorier när de ska lägga sig. Han till och med kissar på sig lite, men han får oväntad hjälp mitt i natten av två söta tjejer från ett Göteborgslag. Böckerna i "Bästa klubben"-serien är fristående berättelser om spelarna i de två lagen. De tidigare böckerna i serien är Bortdribblad, Tufft spel, Stolpe in och Toppa laget. Boken ingår Mer-att-läsa-serien.

Om de tidigare böckerna i serien: "Rekommenderas starkt." Blekinge Läns Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ljunggren